Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir gafa imza attı!

Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir gafa imza attı!

GÜNDEM Haberleri

CHP heyeti ile birlikte partinin kuruluşunun 91. yıldönümü vesilesi ile Anıtkabir'i ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir gafa imza attı.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin kurucu Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk ile ikinci Genel Başkanı İsmet İnönü'nün mozolelerine çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu.
KURULTAY TARİHİNİ YANLIŞ YAZDI
Kılıçdaroğlu Anıtkabir özel defterine yazdığı mesajında 5-6 Eylül'de yapılan kurultay tarihini karıştırarak 4-5 Eylül olarak yazdı.
Kılıçdaroğlu deftere, "Sevgili Genel Başkanım, 4-5 Eylül tarihlerinde 18. Olağanüstü Kurultayımızı bir demokrasi şöleni içinde gerçekleştirdik. Bugün 9 Eylül 2014, kuruluşumuzun 91. yılı. Devrimlerinin yılmaz savunucusu olan arkadaşlarımla birlikte huzurundayız. Hedef gösterdiğin çağdaş uygarlık mücadelemiz hep sürecek. Seni sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz sevgili genel başkanım. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı." diye yazdı.
HABER7
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...