Fenerbahçe'de dengeler değişiyor

Fenerbahçe'de dengeler değişiyor

SPOR Haberleri

2014 bitmeden sarı-lacivertlilerde yeniden seçim olabilir. Kulislerde konuşulanlara göre mevcut yönetimden birçok isimle yollar ayrılacak.

Bu sezon formasına 4. yıldızı takma yolunda G.Saray'la yarışan Kanarya'da hareketli günler çok yakında. Fenerbahçe kulislerinde konuşulanlara göre 2014 sonunda yeniden seçime gidilecek. Başkan Aziz Yıldırım bu yolla hem güven tazeleme hem de yönetimi takviye etmenin planlarını yapıyor. Hatırlanacağı üzere Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. Yönetici Ahmet Özokur'un da yakın zamanda istifasını vereceği iddia edildi.


İDDAYA göre Yıldırım'ın kafasında önemli isimler var. Murat Özaydınlı'nın tekrar yönetime gireceği konuşuluyor. Özaydınlı'ya Fenerium'lar emanet edilecek. Camianın çok sevdiği Ali Koç'a da teklif yapılacak. Koç'un vereceği cevaba göre yol haritası çizilecek. Aynı zamanda Ferit Şahenk, Yasemin Merçil gibi isimler de yeni oluşum içerisinde düşünülen isimler…


Nihat Özdemir'e de dönmesi yönünde baskı var. Ancak Özdemir, bu fikre pek de sıcak bakmıyor.


Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-lacivertliler için bu sezonun önemi daha da büyük. Saha içinde alınacak sonuçların dışında idari anlamda da daha etkili birkaç ismi yönetime eklemek isteyen Başkan Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde düğmeye basacağı belirtiliyor. Olağanüstü seçim, en geç aralık ayında yapılacak. Yani 2015'e bambaşka bir yönetim kuruluyla girilecek.


Şampiyonluk yarışında saha içi ve dışı daha da güçlendirilecek.


(Amk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...