Trabzonsporlu Mustafa Akbaş'tan iyi haber

Trabzonsporlu Mustafa Akbaş'tan iyi haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'un bugünkü antrenmanında başına darbe alan Mustafa Akbaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, antrenmanda sol göz bölgesine darbe gelen Mustafa Akbaş'a yapılan fiziki muayene ve tektikler sonucunda bir bulguya rastlanmadığını belirtti. Bozdoğan, sol göz kapağında oluşan kesiğe dikiş atılan oyuncunun taburcu edildiğini ifade ederek, Akbaş'ın yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağını bildirdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan bir başka açıklamada ise 24 yaşına giren sol kanat oyuncusu Musa Nizam ile kulüp diyetisyeni Hüseyin Saral ve malzemeci Fatih İnce'nin de yaş günlerinin takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından pasta kesilerek kutlandığı bildirildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...