Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırsızlık çete lideri bakın kim çıktı!

/ Kaynak: DHA
Hırsızlık çete lideri bakın kim çıktı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da turizm bölgelerinde otomobillerin camlarını kırarak hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı.

Polislikten ihraç edilen şüphelilerden A.U.'nun eski kimliğini kullanarak turizm bölgelerinde güven kazandığı, diğer iki şüphelinin olayları gerçekleştirdikleri anlaşıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kent merkezinde ve turizm beldelerinde gerçekleşen araçtan hırsızlık olaylarını incelemeye aldı. Yaklaşık 15 gün süren istihbarat çalışmasının ardından harekete geçen polis, şüphelilerin 40 yaşındaki A.U ile aynı yaştaki O.O ve 42 yaşındaki A.A olduğunu belirledi. Önceki gün 3 şüphelinin de kent merkezine döneceği bilgisine ulaşan ekipler, A.U'yu sahibi olduğu araç kiralama şirketinde, diğer şüphelileri ise Konyaaltı İlçesi'ndeki bir evde gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda kadın çantası, kol saati, başkalarına ait kimlikler ve ziynet eşyaları ile 6 bin 500 lira para ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgularında, 4 yıl önce polislikten ihraç edildiği anlaşılan A.U.'nun çok sayıda suçtan kaydı olduğu, tatil beldelerine rahatlıkla girerek güven kazanmak ve polis kontrolünden geçmek için eski kimliğini kullandığı belirtildi. nbsp;Şüphelilerden O.O'nun 12 yıl, A.A'nın ise 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı anlaşıldı. nbsp;Emniyetteki sorguları tamamlanan 3 şüpheli 'Araçtan hırsızlık', 'Sahte kimlik kullanmak' ve 'Görevli memura mukavemet' suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...