Beşiktaş'ın yeni transferi Sosa şoke etti

Beşiktaş'ın yeni transferi Sosa şoke etti

SPOR Haberleri

Arjantinlinin çekilen MR'ı sonucunda sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi. Sosa'nın sahalardan 2 hafta uzak kalması bekleniyor

Beşiktaş, yeni transferi Jose Ernesto Sosa'nın sakatlığıyla büyük bir şok yaşadı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Gerçekleştirilen idman sonrasında sol ön üst adalesinde ağrı hisseden Sosa'nın, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ı çekildi. Futbolcumuzun sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi" ifadeleri kullanıldı. Arjantinli oyuncunun sahalardan 2 hafta uzak kalması bekleniyor. Bu arada yayıncı kuruluşa özel bir röportaj veren Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, Beşiktaş'ta büyük başarılar yaşayacağını söyledi. Siyah-beyazlı kulübün transferde çok büyük çaba gösterdiğini söyleyen Sosa, "Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giymeyi planlıyorum. Hedefim her maç en az 1 asist yapmak. Kariyerimin en iyi dönemlerini forvet arkasında 10 numara pozisyonunda oynarken yaşadım" diye konuştu.

Beşiktaş'ın uzun uğraşlarla transfer ettiği Sosa da sakatlar kervanına katıldı. Siyah-beyazlıların dünkü idmanına tedavileri devam eden Demba Ba ve Oğuzhan da yer almadı.

Trabzonspor da istemiş

Almanya'da forma giydiğim dönemde Trabzonspor'un kendisine talip olduğunu ifade eden Arjantinli futbolcu, "Gelmeden önce lig ve ülke ile ilgili araştırmalar yaptım. Türkiye'de oynamış olan arkadaşlarım burada çok kaliteli isimlerin olduğunu söyledi. Süper Lig'de çok zorlu bir mücadelenin olduğunu biliyorum" dedi. Arjantin Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda da oynayan Sosa, "Bunu başardığım için çok mutluyum. Estudiantes'te Sebastian Veron gibi bir yıldızla birlikte oynamak kariyerime çok şey kattı" şeklinde konuştu.
HÜSEYİN?EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...