Dzemaili hazırım dedi ve ekledi, 'Aslan gibiyim'

Dzemaili hazırım dedi ve ekledi, 'Aslan gibiyim'

SPOR Haberleri

"G.Saray'da forma giymek heyecan verici. Anderlecht maçında tam kapasite oynayabilecek durumdayım"

Galatasaray'ın Napoli'den renklerine bağladığı Blerim Dzemaili, Teknik Direktör Cesare Prandelli'den forma bekliyor. Sarı-kırmızılı oyuncu, öncelikle hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht'e karşı forma giymek olduğunu belirterek, "Milli takımda İngiltere maçında son 20 dakikada sahada yer aldım, hem de hiç oynamadan hocam şans verdi. Hazır olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim" ifadesini kullandı. Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Dzemaili, "Gerçekten de çok heyecanlıyım bir an önce takımıma katkı sağlamak istiyorum. Çıkar aslan gibi oynarım" dedi. Melo, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedilmişti. Brezilyalı oyuncunun Eskişehirspor maçında oynayamaması durumunda Prandelli'nin orta sahadaki kozu Dzemaili olacak. Bu arada sarı-kırmızılıların yeni transferi, GS Store'da taraftarlara imza dağıttı. Kendisine yoğun ilgi gösterilen Dzemaili de, bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Dzemaili hazırım dedi ve ekledi, 'Aslan gibiyim'
GS Store'da taraftarlara imza dağıtan Dzemaili, zaman zaman zafer işareti yapıp, "Şampiyon Galatasaray" dedi. Arnavut kökenli futbolcu, bu sezon giyeceği formanın altına ismini ana dilinde yazdırdı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...