Melo'ya, Ünal Aysal desteği

Melo'ya, Ünal Aysal desteği

SPOR Haberleri

Eskişehirspor hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, antrenman sonrasında PFDK'ya sevkedilen Melo'ya destekte bulundu.

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Melo, Aziz Yıldırım hakkında twitter'da yaptığı paylaşım nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedildi. Brezilyalı futbolcunun talimatname gereği 2 ile 5 maç arasında ceza alması gündeme geldi. Eskişehirspor hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, antrenman sonrasında Melo'ya destekte bulundu. Brezilyalı futbolcuyla özel bir görüşme yapan Aysal, "Senin spor ahlakından da karakterinden de memnunuz. Sana yapılan haksızlıklarda seni hiç bir zaman yalnız bırakmayacağız. Senden isteğim, sakin olman. Sadece saha içinde değil özel hayatında da herkese örnek bir oyuncusun. Başını öne eğme, hep dik tut. Hep yanındayız" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...