Fenerbahçe'nin yedekleri Kartal'ın gözüne girmek için yarışıyor

Fenerbahçe'nin yedekleri Kartal'ın gözüne girmek için yarışıyor

SPOR Haberleri

Trabzon deplasmanında forma giymek isteyen yedekler millilerin yokluğunda İsmail Kartal'ın gözüne girebilmek için yarışıyor.

Trabzon deplasmanı öncesi Fenerbahçe'de forma yarışı kızıştı. Yedekler, milli oyuncuların yokluğunda İsmail Kartal'ın gözüne girebilmek için büyük bir mücadele sergiliyor. Bu isimlerin başında ise Pierre Webo geliyor. Geçen sezon Süper Lig'in kulübeden gelerek skora en çok katkı yapan ismi olan Kamerunlu, antrenmanlardaki hırsı ve performansıyla 11'i zorluyor. Karabük karşılaşmasında sonradan oyuna dahil olan ve galibiyet golünü kaydeden tecrübeli yıldız, Emenike ve Sow'dan birisini yedek bırakmaya kararlı. "Bu sezon yedek oyuncu olmayacağım" diyerek iddiasını ortaya koyan Webo'nun yüksek formu bir yana, Emenike ile Sow'un henüz fizik olarak yeterli kapasiteye ulaşamamış olması da Kamerunlu'yu Trabzon 11'ine yakın kılıyor. Karadeniz'deki dev maç öncesi milli takımlardan yorgun dönecek Emenike, Sow ikilisinin takımla sadece tek idman yapacağı gerçeği de Webo'nun şansını arttırıyor.

Diego ve Alper savaşıyor nbsp;

Tabii forma mücadelesi sadece forvet hattıyla kısıtlı değil. Orta saha oyuncuları Alper Potuk ile Diego da forma kapabilmek için büyük bir çaba içinde. Büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle performansı aksayan Diego, yaptığı ekstra idmanlarla açık kapatmaya çalışırken, Alper'in de çabası görülmeye değer. İsmail Kartal, her ne kadar orta alandaki Meireles-Mehmet Topal-Emre kurgusundan memnun olsa da Alper ile Diego'nun çabaları hocanın kafasını karıştırıyor. Bu arada sakatlığı nedeniyle Karabük maçını kaçıran Bruno Alves'in Kadlec'e emanet ettiği formayı Trabzon'da geri alabilmek için çabası da takdire şayan. Tecrübeli oyuncu Çek yıldızı kulübeye göndermeye kararlı. Öte yandan yerini Diego'ya kaptırmaktan endişe eden Meireles'in çabası da takdire şayan. Portekiz Milli Takımı'ndan dönen yıldız oyuncu, ayağının tozuyla idmana çıkarak yerini korumaktaki ısrarını gözler önüne serdi.
M.Emin ULUÇ

Dersimiz Trabzon
Galibiyet serisini Trabzon'da da sürdürmek isteyen İsmail Kartal ve kurmayları ekstra mesai yapıyor. İsmail Hoca, Karadeniz ekibinin Rostov ve Erciyes'le oynadığı maçları izleyerek not çıkarmayı sürdürürken, oyuncularıyla da birebir toplantılar yaparak rakibin zayıf ve güçlü yanları hakkında bilgi veriyor. Sarı-lacivertliler hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. nbsp;





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...