Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ömer Toprak 3 dakikada kızardı

Ömer Toprak 3 dakikada kızardı

SPOR Haberleri

Maçın 57. dakikasında sarı kart gören Ömer Toprak 3 dakika sonra bu kez İzlanda'nın geliştirdiği atağı elle kesince kırmızı kart yedi.

A Milli Takım, İzlanda karşısında son 30 dakikada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Karşılaşmanın 57.dakikasında rakibine yaptığı faul sonrasında sarı kart gören Ömer, 3 dakika sonra bu kez İzlanda'nın geliştirdiği atağı elle kesti. Maçın hakemi Bebek, ikinci sarı karttan Ömer Toprak'ı oyundan attı. Arda Turan, İzlanda mağlubiyetinin ardından sert konuştu. Yıldız oyuncu, "Toparlanmaya çalışacağız. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Rakibin ne yapacağını biliyorsunuz. Kornerden bile bile böyle bir gol yerseniz zorlanırsınız. Takım halinde daha iyi hareket etmemiz lazım. Kredimizden yedik. Umarım yolumuza devam ederiz" dedi.
Emre:?Özür diliyoruz
Milli Takım'ın İzlanda karşısındaki etkisiz isimlerinden biri de Emre Belözoğlu idi. Tecrübeli futbolcu, hiç ummadıkları bir yenilgi aldıklarını ifade ederek, "Çok üzgünüz. Hocamız bize sürekli olarak uyarılarda bulunmuştu. Kalbimizin en derin yerinde hissediyoruz bu üzüntüyü, herkesten özür diliyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...