Futbol hayatı bitti! Ceza dediğin böyle olur

Futbol hayatı bitti! Ceza dediğin böyle olur

SPOR Haberleri

Asansörde nişanlısını yumruklayan Amerikan Futbol Ligi'nin yıldız oyuncusu Ray Rice'a 500 bin dolar ceza kesildi. Hapsi istenen futbolcunun lisansı askıda.

Nişanlısını döven Rice artık futbol oynayamayacak... Geçtiğimiz günlerde nişanlısını yumruklarken görüntüleri ortaya çıkan Amerikan Futbol Ligi (NFL) oyuncularından Ray Rice'nin cezası çok ağır oldu. NFL yönetimi Baltimore Ravens'in yıldızının lisansını askıya aldı. Bu kararın ardından Rice, dün başlayan nbsp;2014-15 NFL sezonunda takımının formasını giyemeyecek. Nişanlısı Janay Palmer'i yumrukladığı görüntülerin internet ortamında yayılmasının ardından oyuncunun kulübü de olaya sessiz kalmadı. Baltimore Ravens yıldız oyuncuya 500 bin dolar para cezası verirken NFL yönetiminden yıldız oyuncuya bir kötü haber daha geldi. Rice'nin yayınlanan şiddet görüntülerinin ardından 3 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası alması bekleniyor.

FORMASI ÇÖPE ATILDI
Kamera kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından ABD'li kadınlar ayaklandı ve futbolcuya yönelik çeşitli kampanyalar başlattı. Kadınlar Ray Rice'ın 27 nolu formasını çöp torbalarıyla toplamaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...