Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünal Aysal'dan bomba açıklamalar

Ünal Aysal'dan bomba açıklamalar

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen Divan Kurulu toplantısında flaş açıklamalar yaptı...

Sarı kırmızılı kulübün kısa vadeli borçlarının arttığı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Aysal, yapılacak bir çok değişiklikten bahsetti.


Ünal Aysal'ın açıklamalarından satır başladı...
- Türk spornun orman kanunlarına teslim olmasına izin veremeyiz. Türk spor kamuoyunu bize katılmaya devam ediyoruz. Bir aslanın dişlerini gördünüzde sakın ola size gülümsediğini zannetmeyin.


- TFF, TBF, TKF vs. gibi tarafsız kurumlar şapkasının altında gelişen zorbalık bir orman kanunu haline gelmiş bulunuyor.


- Spor yapma ve yarışma ortamımızı karabasana çeviriyoruz. Artık bıçak kemiğe dayanmış durumda. Bu fanatizm ve holiganizm kokan pislikten bir an önce kurtulmalıyız. Türk sporu üzerindeki çamuru temizlemek zorundadır.


- Bugün 17 milyon kişilik bir izleyici zümresine ulaşmış olan Galatasaray sosyal medya portalımızın ticari bir yapıya döndürülmesi projemiz başlatılmıştır.


- Galatasaray gazetesi kurulacak.


- Kısa vadeli borçların arttığı yönündeki bilgiler doğru değildir.


- Forma sponsorluğu konusunda önümüzdeki hafta içerisinde bir açıklama yapacağız. Sadece bu sene geçerli olacak bir formül kullanacağız. Sonrası için de 5 yıllık bir sponsorluk çalışması konusunda önemli bir yol katettik.


- Ekim ayında yapmayı planladığımız Olağanüstü Genel Kurul'un onayına bazı projeler sunacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...