Cardozo Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

/ Kaynak: DHA
Cardozo Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor, Fenerbahçe'yle oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürürken Cardozo'nun oynama ihtimalinin yükseldiği bildirildi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Yusuf, Waris, Yatabare, Belkalem ve Medjani ile sakatlıkları süren Deniz Yılmaz ve Özer Hurmacı katılmadı. Antrenman öncesi bir toplantı yapan Boşnak çalıştırıcı, futbolcularını maç içerisinde oluşabilecek gergin ortamlarda dikkatli olmaları konusunda uyardı. Halilhodzic'in konuşmasının ardından sakatlıkları devam eden Mustafa Yumlu ile Aykut Demir salonda çalışırken Oscar Cardozo, Bosingwa ve Fatih Öztürk ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Diğer futbolcularda antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
CARDOZO'YA YÜKLEME
Bu arada antrenmanda yüklemelere başlayan Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe maçında oynama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. nbsp;Öte yandan son 3 antrenmanda takımdan ayrı olarak çalışan Mustafa Yumlu'nun ise sakatlığının ciddi olduğu, kulüp sağlık kurulunun bu konuda bir açıklama yapacağı bildirildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...