Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

IŞİD'in öldürdüğü gazeteci ile ilgili çarpıcı iddia!

IŞİD'in öldürdüğü gazeteci ile ilgili çarpıcı iddia!

DÜNYA Haberleri

IŞİD tarafından başı kesilerek öldürülen gazeteci Sotloff'un ailesinden gelen iddia, Beyaz Saray sözcüsüne soruldu.

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanları tarafından kafası kesilerek öldürülen Amerikalı gazeteci Steven Sotloff'un ailesi tarafından ortaya bir iddia atıldı. nbsp;Ailenin sözcüsü Barak Barfi, televizyona verdiği mülakatta, IŞİD'in, 31 yaşındaki gazetecinin Suriye'ye girdiği bilgisini örgütle paylaşan muhaliflere, bunun karşılığında 25 ila 50 bin dolar ödediğine dair duyum aldıklarını iddia etti.
Barfi, Sotloff ailesinin kimliği belirsiz sahadaki kaynaklardan, ılımlı bir Suriyeli muhalif grubun üyesinin Sotloff'la ilgili IŞİD'le temas kurduğunu öğrendiğini öne sürdü. nbsp;Beyaz Saray'dan ise bu yönde bir bilgiye sahip olunmadığı açıklaması geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, günlük basın brifinginde iddiayla ilgili soru üzerine, "Bana verilen bilgiye dayanarak, bunun doğru olduğuna inanmıyorum, benim elimdeki bilgiyle uyuşmuyor" dedi. nbsp;Earnest, Sotloff'un öldürülmesiyle ilgili FBI'ın soruşturmasının devam ettiğine dikkati çekerek, "Sayın Sotloff'un IŞİD'in eline nasıl düştüğü de dahil olmak üzere, bu olayın tüm boyutlarına bakıyorlar" ifadesini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...