Alex'ten taraftarları üzen görüntü

Alex'ten taraftarları üzen görüntü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Alex de Souza, Flamengo - Coritiba maçında yaşadığı sakatlığın ardından tekerlekli sandalye kullanmaya başladı.

Coritiba kaptanı Alex De Souza yaşadığı sakatlık ile ilgili konuştu. Brezilya Kupası çeyrek final maçında geçtiğimiz günlerde Flamengo ile Maracana Stadı'nda karşılaşan Coritiba'da deneyimli oyuncu bir sakatlık geçirerek oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. nbsp;


"SAĞ BACAĞIMI HİSSETMEDİM" nbsp;
Beş gün sonra açıklamada bulunan yıldız futbolcu, "Sağ bacağımı hissetmedim. Hareket de ettiremedim. Çok büyük bir acı hissettim. Ancak ilaçla dayanılır hale geldi. Beni en çok korkutan ise gerçekten bacağımı hiç hissetmemem oldu" dedi. nbsp;
Alex'ten taraftarları üzen görüntü



"BİRAZ DAHA RAHATLAMIŞ DURUMDAYIM" nbsp;
Talihsiz sakatlığı yaşadığı gün çok ciddi bir durumla karşı karşıya kaldığı endişesini yaşadığını belirten Alex, "Artık biraz daha rahatlamış durumdayım. Cuma gününden beri fizyoterapi görüyorum ve daha iyiye gitmeye başladı" diye konuştu. Maçın ardından stadı tekerlekli sandalye ile terk eden oyuncunun şimdi ise koltuk değnekleri ile yürümeye başladığı dikkat çekti. Oyuncunun bir süre daha sahalardan uzak kalacağı, gelecek haftalarda tekrar geri dönmesinin beklendiği ifade edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...