Pota çocukların üzerine devrildi

/ Kaynak: İHA
Pota çocukların üzerine devrildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla'da bir oyun alanında bulunan basket potası, çürüyen direğinin kırılması sonucu oyun oynayan 2 çocuğun üzerine düştü.

Yaralanan çocuklar tedavi altına alınırken, aileleri duruma tepki gösterdi. Olay, sabah saatlerinde Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi 381/1 Sokak'ta, Babadağ Sitesi'nin yanında bulunan oyun parkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre direğinin çürümesi sonucu kırılan basket potası, oyun oynamakta olan çocukların üzerine düştü. Demir potanın altında kalan Kurtuluş Daviesl (12) ile Egehan Gürel (11) çeşitli yerlerinden yaralandı. Ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kurtuluş ve Egehan tedavi altına alındı.


Oyun oynarken basket potasının aniden üzerlerine düştüğünü ifade eden Egehan Gürel, "3 kişi oynuyorduk. Basketbolu hep burada oynuyorduk. Bir anda pota üzerimize düştü. Gerisini hatırlamıyorum" dedi.


İLK KEZ PARKA GELMİŞTİ
Daha önceleri hep biraz uzaktaki parkta oyun oynadığını ifade eden Kurtuluş Daviesl ise, "Oynarken pota üzerime düştü. 10 dakikalığına gitmiştim. Önceden aşağıdaki parka gider oynardık" şeklinde konuştu.


Komşularının telefonla haber vermesi üzerine olay yerine geldiğini belirten baba Gürsel Gürel ise, "Komşular arayınca hemen koştum. Pota düşmüş, yanında da çocuğum yatıyor. Yerler kan olmuş vaziyetteydi. Komşular biz gelmeden önce ambulans çağırmışlar. Ambulans da geldi, işte orada müdahale ettiler. Doktorlar sağ olsunlar, film çektiler. Kırık çıkık bir şey yokmuş. Sadece kulağı yaralı. Kulağında 8'e yakın dikiş var" diye konuştu.


Olayda ihmal olduğunu öne süren Gürel, şunları söyledi: "Pota devrilince potanın bulunduğu demiri de inceledim. Demirin bazı kısımları paslanmış ve kopmuş. Yani bağlantı yerinden kopmuş, kaynak yerinden. Kesinlikle bakım yapılması gereken yerlerde bakım yapılmamış. Çocuklarımız parklarda Allah'a emanet. Sorumlusu bile yok. Bu park site yönetimine mi ait, belediye mi ait, kim yaptı bilemiyorum. Biz buraya yeni taşındık. 5 yıl oldu, daha önceden yapılmış orası. Tam olarak bilemiyoruz. Şu an sorumluları da kim bilemiyoruz. Sonuçta davacı olacağız. Sorumluları elbet bulunacaktır."

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...