Akçay'ın çapraz bağları koptu

Akçay'ın çapraz bağları koptu

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın sağ diz çapraz bağları koptu.

Geçen haftaki bir antrenmanda yaptığı ters hareket nedeniyle sağ diz çapraz bağları kopan ve menisküsü yırtılan teknik direktör Akçay, sakatlığıyla ilgili olarak, "Allah beterinden saklasın. Hayatta daha farklı zor şartlar yaşayan insanlar var. Bu nedenle bulunduğumuz durumu düşünüp şükretmeliyiz" dedi.


Koltuk değneği yardımıyla yürüyen Akçay'ın devre arasında ve sezon bitiminde 2 operasyon geçireceği öğrenildi.


Akçay, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, bu hafta oynayacakları Sivasspor müsabakasının da çok önemli olduğunu söyledi. Sivasspor'un ligin önemli takımlarından biri olduğunu kaydeden Akçay, "Rakibimiz geçen yıl önemli başarılara imza attı ve kadrosunu korudu. Dolayısıyla ilk müsabaka evlerinde mağlup olmaları yanıltıcı bir durum. O maçta da çok iyi mücadele ettiklerini gözlemledik. Bu maçı kazanmak zorundayız ama kazanamadığımız takdirde de kaybetmemek durumunda olduğumuzu biliyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ama futbolda 3 sonuç her zaman var. Buna her zaman hazır olmalıyız" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...