İşte Aydınus'un Trabzonspor-F.Bahçe maçları

/ Kaynak: İHA
İşte Aydınus'un Trabzonspor-F.Bahçe maçları

SPOR Haberleri  / İHA

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus, 4. kez bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetecek.

Bugüne kadar Trabzonspor'un 36, Fenerbahçe'nin ise 22 maçında düdük çalan Fırat Aydınus kariyerinde 4. kez Trabzonspor-Fenerbahçe arasında oynanacak olan bir maçı yönetecek. Aydınus'un daha önce yönettiği üç maçın ikisi beraberlikle sonuçlanırken, birinde gülen taraf Fenerbahçe oldu.


Aydınus, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında ilk maçını 2011-2012 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma da yönetti. Söz konusu müsabaka 1-1 skorla sonuçlanmıştı. İkinci maçı ise 2012-2013 sezonunun 5. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yönetti. Söz konusu müsabakada ise gülen taraf olmadı. Aydınus, aynı sezon Fenerbahçe'nin,Trabzonspor'u Ankara'da 1-0 yenerek Türkiye Kupası'nı müzesine götürdüğü karşılaşmada da düdük çaldı.


TRABZONSPOR'UN 36, F.BAHÇE'NİN 22 MAÇINI YÖNETTİ
İki takım arasında yaşanan şampiyonluk kupası polemiği nedeniyle Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin bu sezon büyük bir önem verdiği karşılaşmayı yönetecek olan Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Hakem Fırat Aydınus bugüne kadar Trabzonspor'un 36 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda bordo-mavili takım 14 galibiyet ve 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde etti. Aydınus, Fenerbahçe'nin ise 22 maçını yönetti. Bu maçlarda sarı-lacivertli takım 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.


Fırat Aydınus geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan müsabakayı yönetmişti. Trabzon'da oynanan karşılaşmayı Karadeniz ekibi 4-1 kaybetmişti. Aydınus, verdiği kararlarla eleştiri almıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...