Garnizon Komutanı'nın eşini öldüren zanlı kamerada

/ Kaynak: İHA
Garnizon Komutanı'nın eşini öldüren zanlı kamerada

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Çekmeköy'de Garnizon Komutanı'nın eşini öldüren zanlının olayın ardından kaçarken güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Sürücü kursu sahibi Çekmeköy Garnizon Komutan Albay Hasan Kaymaz'ın eşi Sultan Kaymaz, Kaymakamlık önünde aracına bindiği sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Olayı soruşturan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Sultan Kaymaz'a kurşun yağdıra saldırganın peşine düştü. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, saldırganın Z.E. olduğunu belirledi. Z.E.'nin olaydan sonra Yalova'ya kaçtığını belirleyen ekipler, dün öğle saatlerinde operasyon düzenledi. Gözaltına alınan Z.E., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Z.E.'nin sürücü kursunda ehliyet almak için defalarca kayıt yaptırdığını ancak bir türlü başarılı olamadığı ve sürücü kursu sahibi Sultan Kaymaz'ı tehdit ettiği belirtildi. Z.E.'nin tehditlerinden usanan Sultan Kaymaz'ın 2013 yılında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu da öğrenildi. Z.E'nin olayın ardından kaçmaya çalışırken kaydedilen görüntüleri de ortaya çıktı.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...