Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 İlde bonzai operasyonu: 22 gözaltı

/ Kaynak: İHA
3 İlde bonzai operasyonu: 22 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sivas, Ankara ve İstanbul illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda öğrencilere bonzai satmak üzere olan 22 kişi gözaltına alındı.

Son zamanlarda gündemi meşgul eden ve bazı illerde ölümlere neden, Bonzai'ye yönelik Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri okullar açılmadan önce öğrencilere yönelik sentetik uyuşturucu bonzai satışı yapmaya hazırlanan grubu takibi aldı.

Üç aylık sıkı takibin sonucu ardından Sivas merkez olmak üzere Ankara ve İstanbul illerini de kapsayan eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda sentetik uyuşturucu Bonzai'yi öğrencilere satmaya hazır olduğu iddia edilen 22 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 875 adet Ecstasy hap, 80 gram Bonzai, 500 gram esrar ile kurusu sıkı tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan şahısların ilerleyen günlerde adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Zanlıların hastaneye getirilişi sırasında özel harekat polislerinin geniş güvenlik önlemleri aldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...