Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyaz Saray'da kritik toplantı

/ Kaynak: AA
Beyaz Saray'da kritik toplantı

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Başkanı Barack Obama, IŞİD ile mücadele stratejisini açıklayacağı konuşma öncesi toplantı yaptı.

ABD Başkanı Obama, bu gece terör örgütü IŞİD ile mücadele stratejisini açıklayacağı konuşması öncesinde Ulusal Güvenlik Konseyi üyeleriyle Beyaz Saray'da toplantı yaptı.

ABD Başkanı Barack Obama, bu gece terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile mücadele stratejisini açıklayacağı konuşması öncesinde Ulusal Güvenlik Konseyi üyeleriyle Beyaz Saray'da toplantı yaptı.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın da katıldığı toplantıda, Savunma Bakanı Chuck Hagel, Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey, Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice, Dışişleri Bakan Yardımcısı Bill Burns, ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Samantha Power, Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, CIA Direktörü John Brennan, Obama'nın İç Güvenlik ve Terörle Mücadele Danışmanı Lisa Monaco, Obama'nın Özel Asistanı ve Beyaz Saray Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Körfez Bölgesi Direktörü Philip Gordon ve diğer ilgili yetkililer de hazır bulundu.

Obama, bugün ayrıca Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud ile telefon görüşmesi yaptı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...