Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Trabzonspor mesaisi

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe'de Trabzonspor mesaisi

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 18.30'da başlayan çalışma, 1 saat 15 dakika sürdü. Milli takımlardan dönen Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Günok, Dirk Kuyt ve Michal Kadlec takıma katıldı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, sprint çalışmalarıyla devam etti. Daha sonra dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular, yine dar alanda yapılan çift kale maçla çalışmalarını sürdürdü. Antrenman, bireysel çalışmalarla noktalandı. Kaleciler ise kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

A Milli takımın İzlanda ile oynadığı maçta sakatlanan Caner Erkin'in Medicalpark Göztepe Hastanesi'nde yapılan muayene ve radyolojik incelemeleri sonrasında, sağ ayak baş parmağı altındaki bağlardan ikisinde kısmi yırtık, kemik ödemi, yumuşak dokuda kanama ve ödem tespit edildi. Caner'in tedavisine başlanıldı.

Öte yandan antrenmanda arka adelesinde ağrı hisseden Raul Meireles çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bıraktı. Portekizli oyuncunun tedavisine başlandı.

Henüz milli takımlarından dönmeyen Emmanuel Emenike ile Moussa Sow antrenmanda yer almazken, Egemen Korkmaz'ın ise tedavisine devam edildi.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını 11 Eylül Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilecek çalışma saat 18.30'da başlayacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...