Turgut Özal'ın katili hakkında bomba iddia!

Turgut Özal'ın katili hakkında bomba iddia!

GÜNDEM Haberleri

Turgut Özal'ı zehirleyerek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, "Ahmet Özal babasını öldürenleri biliyor ve açıklasın" dedi.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı zehirleyerek öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, dün ilk kez hâkim karşısına çıktı. Tutuksuz sanık Ersöz, tekerlekli sandalyede oturarak verdiği ifadesinde, "Faili meçhul cinayetlerin işlenmeye başlandığı 1993 ve sonrasındaki olaylarla ilgim yoktur. Ahmet Özal, babasına 1988'de suikast düzenleyen Kartal Demirağ'ın arkasında olanlar var diyorsa, babasını öldürenleri biliyordur ve açıklamalıdır" dedi. Ersöz, "Siyaset cemaat ortaklığı istendikten sonra bugün de idam verilebilir. Ama önemli değil. Nice fidanlar bu ülkede asıldı" diye konuştu. nbsp;MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...