İstanbul'daki müzikhol cinayeti zanlısı gözaltında

/ Kaynak: İHA
İstanbul'daki müzikhol cinayeti zanlısı gözaltında

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Bahçelievler'de bir müzikholde tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldüren şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, 03 Ağustos tarihinde 02.30 sıralarında Bahçelievler'de bir müzikholde gerçekleşti. Bir müzikholde eğlenen Salim T.'nin (49) masasına bir süre sonra konsomatris geldi. Bir süre sonra Salim T., hesabı ödeyerek konsomatris ile birlikte müzikholden çıkmak istedi. Ancak konsomatris, bir diğer masaya geçerek içki içmeye devam etti. Bunun üzerine Sadık B. isimli şahsın masasına giden Salim T. konsomatrisi yanından almak istedi. Yaşanan tartışma müzikhol dışında kavgaya dönüştü. Bıçaklı kavgada Salim T. hayatını kaybetti.Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Sadık B.'yi 9 Eylül tarihinde Bakırköy'de yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...