HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Üniversiteli Gizem intihar etti!

/ Kaynak: DHA
Üniversiteli Gizem intihar etti!

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir Bornova'da ailesiyle birlikte yaşayan üniversite 3'üncü sınıf öğrencisi Gizem Atsız, ormanlık alanda kendini kabloyla ağaca asarak intihar etti.

İzmir Bornova'da ailesiyle birlikte yaşayan Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3'üncü sınıf öğrencisi 31 yaşındaki Gizem Atsız, evlerinin yakındaki ormanlık alanda kendini kabloyla ağaca asarak yaşamına son verdi. Daha önce de intihar girişimlerinde bulunduğu ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen üniversiteli Gizem'in ailesi gözyaşına boğuldu. nbsp;Olay, bornova İlçesi Evka-3 Mahallesi 127/21 Sokak'taki ormanlık alanda bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Ormanlık alandaki ağacın dalına bir kişinin asılı olduğunu görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, ağacın dalına kendini elektrik kablosuyla asan kişinin Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve spor Yüksekokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Gizem Atsız olduğunu belirledi.Üniversiteli Gizem'in olay yeri yakınındaki evine ulaşan polis, ailesine haber verdi. Kızlarının öldüğünü öğrenen Atsız ailesi gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde bir intihar notuna rastlanmazken, Gizem Atsız'ın daha önce de intihar girişimlerinde bulunduğu, psikolojik sorunları nedeniyle Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Atsız'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...