Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe maçı için uyardı

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe maçı için uyardı

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Fenerbahçe karşılaşmasını kazanmaları gereken bir lig maçı olarak gördüklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, bordo-mavili yönetim ise sarı-lacivertli takım ile oynanan maçlar öncesi yaşanan gerilimin takıma bir fayda sağlamadığı düşüncesiyle hareket ederek, taraftarlarına yalnızca takımlarını destekleme çağrısında bulundu.


"YAŞANAN OLAYLARDA KAYBEDEN BİZ OLDUK"
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Fenerbahçe müsabakasına ilerleyen haftalara moralli girmeleri adına önem verdiklerini belirterek, "Ligde maç ayrımı yapmıyoruz. Fenerbahçe ile kazanmamız gereken bir lig maçı oynayacağız. Şehrin bu maçı gözünde çok fazla büyütüp gergin bir ortam oluşturmasını istemiyoruz. Yaşanan olaylarda kaybeden biz olduk. Bu tür maçlarda sakin kalıp yalnızca takımımızı desteklemeliyiz" dedi.


"TRİBÜNLERDE ŞİDDETİN SON BULMASI LAZIM"
Güney, 3 Temmuz sonrası hukuksal bir süreç yaşandığını hatırlatarak, "Tribünlerde şiddetin son bulması lazım. Tribünlerde ufak tefek gerilimler olabilir. Ama biz bunları istemiyoruz. Taraftarlarımız bunları hukuksal alanlara bırakmalı. Pazar günü Avni Aker'i tıklım tıklım doldursun taraftarlarımız. Kazanmamız gereken bir lig maçı olarak görsünler yalnızca. Galibiyet için takımlarını desteklesinler. Biz bu olayı unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu konuda bir hukuki haklılığımız var. Bunu onaylayan yargı kurumları var. Bu alandaki savaşımız hukuksal arenada devam edecek. Maçlarda gerilimler yaşamak istemiyoruz. Bunun zararını hep Trabzonspor gördü. Trabzonspor'un bu konulardan dolayı sahada zarar görmesini istemiyoruz" ifadelerini kullandı.


"3 PUAN ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ"
Fenerbahçe karşısında 3 puanı alacaklarına inandıklarını vurgulayan Güney, "Hedeflerimize ulaşmamız için bu maçı kazanmalıyız. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız maçın bilincinde hareket ederek çalışıyorlar. Moral ve motivasyon anlamında bir sıkıntımız yok. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Onlarla birlikte el ele gönül gönüle başarılara koşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...