Galatasaray'da imzalar toplu atıldı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'da imzalar toplu atıldı

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Odeabank yeni transferleri için toplu imza töreni düzenledi.

Galatasaray Odeabank sözleşme yenilediği Nevriye Yılmaz, Şebnem Kimyacıoğlu ve Kelsey Bone ile yeni transferleri Jelena Dubljevic, Bahar Öztürk, Deniz Çolakoğlu ve Ayşegül Günay için toplu imza töreni düzenledi.


Etiler Odeabank şubesinde gerçekleştirilen imza törenine, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Candan Erçetin, Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer ile sözleşme yenileyen ve yeni transfer edilen basketbolcular katıldı.


ÖZYER: "TARİHİ BAŞARIYI TEKRAR ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ"
Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, geçen sene çok önemli başarılara imza atan bir takımla yeni bir sezona başlayacaklarını belirterek, "Ana kadroyu bir arada tutabildiğimizi düşünüyorum. Yeni arkadaşlarımız olduğu gibi eski takımımızdan da kalanlar var. Bu başarıya imza atan, emek veren ama bu sezon başında bizimle beraber olamayacak eski kaptanımız Işıl Alben'e, Alba Torrens'e, Esra Şencebe'ye çok teşekkür ediyorum. Onlara bu sezon rakiplerimizde de oynasalar başarılar diliyorum. Türk spor tarihinde ender rastlanan 1'i Avrupa Şampiyonluk Kupası olmak üzere 3 kupalı sezonun arkasından yeni bir sezona başlayacağız. Bu tarihi başarıyı tekrar etmeye çalışacağız. Ama ilki yapmaktansa onu tekrar etmek hakikaten zor. Herkesin konsantrasyonu bizim üzerimizde olacak. Bunun bilincinde, takım olgusundan ayrılmadan koçumuz ile beraber yine iyi bir kimyada takım oluşturacağımızı düşünüyorum. Çok değerli oyuncular var. Tüm arkadaşlarımızla beraber çok çalışarak, geçen sezon elde ettiğimiz başarıyı tekrar etmek istiyoruz" dedi.


ERÇETİN: "BU SENE MAÇLARI İZLEYECEĞİM"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Candan Erçetin, basketbolculara başarılar dileyerek, "Çok daha fazla kupalar kazanacaklarına inanıyorum. Haftanın 2-3 günü Arena'daki tüm toplantılara katılıyorum. Birçok farklı görevim var. Bu sene maçları izleyeceğim" diye konuştu.


YILMAZ: "YÜKSEK HEDEFLERLE YENİ SEZONA BAŞLAYACAĞIZ"
Galatasaray Odeabank Takım Kaptanı Nevriye yılmaz ise bu ekipte olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Yine yüksek hedeflerle yeni sezona başlayacağız. Takıma yeni katılan arkadaşlar da oldu, aramızdan ayrılan arkadaşlar da oldu. Geçen sene rüya gibi bir sezon geçirmiştik. Bu zaferlerde herkesin payı çok büyük. Takıma yeni katılan arkadaşlara da başarılar diliyorum. İnşallah aynı uyumu tekrardan yakalarız ve geçen sene elde ettiğimiz başarıları tekrarda kazanırız" açıklamasında bulundu . Öte yandan törene katılan basketbolcular yeni sezonda da aynı başarıyı yakalayacaklarını ve bunun için çok çalıştıklarını söyledi.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...