İETT kış tarifesine geçiyor

/ Kaynak: İHA
İETT kış tarifesine geçiyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İETT okulların açılmasıyla birlikte kış sefer uygulamasına bu hafta geçiyor.

Yaz tarifesine ek olarak 471'i otobüs 40'ı da metrobüs olmak üzere araç eklenecek. Böylece toplam araç sayısı geçen kış 4587 iken bu kış 5058'e çıkacak. İETT geçtiğimiz yıl kış seferlerine oranla bu yılki kış seferlerinde artırma yaparak yoğunluğun azalmasını hedefliyor.


Cumartesi günü itibariyle otobüs sefer saatleri değişecek. Yeni sefer saatleri İETT web sitesinden ve MobİETT uygulamasından öğrenilebilecek.


İETT AVRUPA'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK
Öte yandan, Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden biri olan European Business Awards (Avrupa İş Ödülleri) yılın en iyilerini seçti. İETT, Çevre ve Kurumsal Sorumluluk alanında 24 bin başvuru arasından seçilerek ulusal şampiyon oldu. Yarışmada 2014-2015 yılında ülkelerini temsil edecek şampiyonlar açıklandı. 33 ülkeden 24 bin başvuru arasında sadece 709 şirket şampiyonluk ödülü aldı. Bu yıl Türkiye şampiyonlarından biri ise İETT oldu.


Avrupa Birliği genelindeki kurum ve şirketlerde mükemmelliği, en iyi uygulamaları ve yenilikleri ödüllendiren European Business Awards, Avrupa'nın en iyilerini ise Temmuz 2015'te açıklayacak. 16 Aralık 2014- 30 Ocak 2015 tarihleri arasında halk oylamasının yapılacağı ödüller için geri sayım başladı.


2007 yılından beri Avrupa'nın iş dünyası oscarlarını belirleyen organizasyonda İETT çevre duyarlılığı ve kurumsal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ile ön plana çıktı. Enerji ETÜT Raporları, kalite standartları, atık yönetimi, karbon ayak izi hesaplama, güneş enerjili durak, yeşil garaj gibi birçok projenin yer aldığı başvuruda İETT, kendi enerjisini üreten bir hizmet vizyon çizdi. YEŞİL İETT yolunda bugüne kadar doğalgaz ile çalışan otobüsler dahil olmak üzere bir çok projeye imza atan İETT, bu ödülle başarısını taçlandırmış oldu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...