Tarlada koca dehşeti! 19'luk hamile eşini öldürdü

/ Kaynak: AA
Tarlada koca dehşeti! 19'luk hamile eşini öldürdü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Adana'da 3 aylık hamile kadın tarla kenarında tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu.Bir çocuk annesi kadının eşi cinayet şüphelisi olarak aranıyor.

İkinci çocuğuna 3 aylık hamile olan 19 yaşındaki Burcu Ç., tarla kenarında ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, ihbar üzerine merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'ne giden polis ekipleri buradaki bir tarlanın kenarında kadın cesediyle karşılaştı.


Tabancayla öldürülmüş halde bulunan kadının 19 yaşındaki Burcu Ç. olduğu belirlendi. 3 aylık hamile olduğu anlaşılan Burcu Ç.'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.


Yapılan soruşturmada Burcu Ç.'nin 4 yaşındaki kızı M.Ç. ve eşi Mehmet Ç. ile araçla bölgeye geldiği, eşiyle bir süre konuşan Mehmet Ç.'nin kızını otomobile bıraktıktan sonra karısını tabancayla ateş ederek öldürdüğü öne sürüldü.


Otomobildeki kızını bir arkadaşına bıraktıktan sonra kaçan cinayet şüphelisi Mehmet Ç.'nin arandığı belirtildi.


Telefonda Burcu Ç.'ye ulaşamayan ailesinin ise durumu polise bildirdiği öğrenildi. Bu arada 5 yıl önce evlenen çiftin kıskançlık yüzünden sürekli tartıştığı ileri sürüldü.
Tarlada koca dehşeti! 19'luk hamile eşini öldürdü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...