Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın zemin sorunu çözüldü

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'ın zemin sorunu çözüldü

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın stadı TT Arena'nın zemininde 2 yıl boyunca büyük problemler yaşandı ve alınan önlemler sonucunda stat zeminin son durumu kusursuz görünüyor.

Ligde Mersin Arena'nın zemini başta olmak üzere, Süper Kupa'da da Manisa 19 Mayıs Stadı'nın çim kalitesinin futbola olumsuz etkisi net bir şekilde gözler önüne serildi. 2 sezondur TT Arena'nın zemini yüzünden sıkıntılar çeken Galatasaray'da, bu sezon aynı sıkıntılar yaşanmayacak gibi duruyor. nbsp;TT Arena'da bugün düzenlenen 4. yıldız organizasyonunda zeminin tamamen düzeltildiği ve çim kalitesinin de yeterli seviyeye geldiği gözlendi. Yapılan araştırmaya göre geçen sezonun sona ermesiyle birlikte TT Arena'nın zemininde hummalı bir çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda ise bugün TT Arena'da düzenlenen 4. yıldız organizasyonunda sahanın kusursuz görünmesi dikkatlerden kaçmadı. nbsp;TT Arena'nın zemininin ne denli düzeltildiği konusunun tam açıklığa kavuşması, yağmurlu ve kar yağışı altında oynanacak maçlarda gün yüzüne çıkacak. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...