Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

EKPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

/ Kaynak: AA
EKPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

EĞİTİM Haberleri  / AA

EKPSS sonuçlarına göre yapılan yerleştirmeler ile kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yapılan yerleştirme sonuçları açıklandı.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre,"2014/2 EKPSS/ KURA ile Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzu"nda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ilköğretim, ortaokul ve ilkokul düzeyi kadrolarına,kura çekimi ile engelli memur yerleştirme işlemleri noter huzurunda gerçekleştirildi. nbsp;ÖSYM tarafından 234 devlet memurluğu kadrosu içinkura yöntemiyle yerleştirme yapıldı. EKPSS sınav sonucu ile yapılan yerleştirmeler de açıklandı. "2014/2 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzu"nda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. EKPSS sonuçlarına göre de ortaöğretim mezunu bin 383 aday, önlisans mezunu 990 aday ve lisans mezunu bin 344 aday kurumlara yerleştirildi. nbsp;

EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...