İstanbul'daki terör operasyonunda gözaltı sayısı 20'ye yükseldi

/ Kaynak: AA
İstanbul'daki terör operasyonunda gözaltı sayısı 20'ye yükseldi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 20'ye yükseldi

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne (YDG-H) yönelik operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 20'ye yükseldi.İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce dün gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 19 kişinin sorgulamaları sürüyor. Operasyon kapsamında bugün 1 kişinin daha yakalandığı bildirildi.Gözaltındaki 20 şüphelinin yarın adliyeye sevk edilecekleri kaydedildi. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik dün gerçekleştirdiği operasyonda 19 kişi yakalanmıştı.
Şüphelilerin, İETT otobüsü ve itfaiye aracının molotofkokteyli atılmak suretiyle yakılması ve bir markete molotofkokteyli atılmak suretiyle zarar verilmesi başta olmak üzere çok sayıda eylem gerçekleştirdikleri iddia edilmişti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...