Ünal Aysal Melo'nun cezası ile ilgili konuştu: Son derece üzgünüm

/ Kaynak: AA
Ünal Aysal Melo'nun cezası ile ilgili konuştu: Son derece üzgünüm

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal PFDK'nın Melo'ya verdiği 2 maçlık cezaya çok üzüldüğünü söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo'ya verilen 2 maç cezaya çok üzüldüğünü söyledi.GSTV'ye açıklamalarda bulunan Aysal, PFDK'nın verdiği ceza hakkında söyleyecek bir şey bulamadığını belirterek, "Hislerimi dün divan kurulunda ifade etmeye çalıştım. Bunların bir daha tekrar etmemesi konusunda ufak da olsa bir ümidim vardı. Galiba bu süreç böyle devam edecek. Biz de sesimizi mümkün olduğu kadar yüksek şekilde duyurmaya çalışacağız. Son derece üzgünüm" diye konuştu.
Ünal Aysal, "Verilen cezadan dolayı hayal kırıklığı yaşadınız mı?" şeklindeki bir soru üzerine, "3,5 senedir her gün biraz daha artan dozda bu hayal kırıklığını yaşıyorum. Gerçekten bir spor yöneticisi olmak, özellikle Galatasaray gibi büyük bir camianın başındaki bir insan için her gün biraz daha zorlaşıyor" ifadelerini kullandı.
"Tarafsızlık gibi bir ilke, sadece kağıt üzerinde kaldı" diyen sarı-kırmızılı kulübün başkanı, "Önümüzdeki günlerde bu nasıl düzeltilebilir, yanlışlıklara nasıl son verilebilire bakacağız. El birliğiyle bir şeyler yapmak gerekiyor. Sadece Galatasaray'ın uğraşacağı bir sorun değil. Biz elimizden geleni yapıyoruz ama inşallah bütün sporseverler bu desteği verirler, federasyonlarımızın yanlı davranışları son bulur" değerlendirmesinde bulundu.
Başkan Aysal, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay ile genel sekreteri Adnan Nas'ın öğle saatlerinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e yaptığı ziyaret hakkında ise şunları söyledi:
"Arkadaşlarımız, bütün iyi niyetiyle bu konularda bir orta yol bulunur mu, bu yanlışlıklara bir 'dur' diyebilir miyiz beklentisiyle federasyonu ziyaret ettiler. Ama demek ki ümitleri boşa çıktı. En azından elimizden geleni yaptığımızı göstermiş olduk. Arkadaşlarım bir yerde boşa gitmiş oldular ama uzun vadede atılan hiçbir adımın boşa atılmış bir adım olmadığını bütün sporseverler görecek."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...