Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Günaydın millet bugün son günüm'

/ Kaynak: DHA
'Günaydın millet bugün son günüm'

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan ve çenesine dayadığı tüfekle poz veren 19 yaşındaki Hakan S.'nin cesedi bulundu.

Şanlıurfa'nın Viranşehir'e bağlı Karataş Mahallesi'nde çiftçilik yapan ailesi ile yaşayan 19 yaşındaki Hakan S., çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle çekilmiş karenin de yer aldığı tüfekli fotoğraflarını bir sosyal paylaşım sitesinde yayınladı. Bir gün sonra da "Günaydın millet, hakkınızı helal edin. Bugün son günüm" mesajını paylaştı. Sabah paylaştığı not arkadaşlarının tepkisine neden olurken, Hakan S.'nin öğleden sonra evinden uzakta boş bir arazide cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili jandarma araştırma başlatırken, gencin ölümü yakınlarını yasa boğdu. Otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürülen gencin ilk belirlemelere göre intihar ettiği tespit edildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...