Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan 4. yıldız çıkarması

Galatasaray'dan 4. yıldız çıkarması

SPOR Haberleri

Ünal Aysal "F.Bahçe'nin de aynı hedefe kilitlenmesi yarışa heyecan katıyor. Ancak ilklerin kulübü olarak bu başarıyı da biz elde etmeliyiz" diye konuştu.

Galatasaray, dördüncü yıldızı armasına ilk takan takım olmak için çıkacağı yolculuğun resmi startını Türk Telekom Arena'da verdi. Başkan Ünal Aysal, Teknik Direktör Cesare Prandelli ve dördüncü yıldız mücadelesinde ter dökecek tüm futbolcuların katılımıyla Aslantepe'de bir tören yapıldı ve taraftara söz verildi. Aysal, "En az 4 takımımız, ligi şampiyon bitirmek konusunda çok iddialı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 4. yıldıza aday olması yarışı daha heyecanlı hale getiriyor. Galatasaray, Türkiye'de ilklerin kulübüdür. 4. yıldızı herkesten önce bizim takmamız, misyonumuzun gereğidir. Sahada parlayan yıldızlar göreceksiniz. Taraftar grubumuzla bir adım önde olduğumuzu söyleyebilirim. 4. yıldız sizin eseriniz olacaktır. G.Saray, UEFA Kupası'nı ve Süper Kupa'yı Türkiye'ye getirirken, Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynarken de sizler vardınız. Benim de sevdiğim sloganla taraftarlarımıza seslenmek istiyorum 'Yıldız sensin'" diye konuştu.
Prandelli: Tarihe geçmeliyiz
Teknik Direktör Cesare Prandelli ise 4. yıldız onurunu taraftara yaşatacaklarını kaydederken, "Başkanımız Ünal Aysal ile ilk konuşmamızdan bu yana çok önemli bir görev üstleneceğimi biliyordum. Tarihi ve taraftarıyla Galatasaray'ın sadece Türkiye'de değil tüm dünyada prestijli olduğunun farkına vardım. Galatasaray gibi bir kulübe geldiğinizde kazanmaktan başka bir sonuç olmadığını biliyorsunuz. Bu sezon şampiyonlukla iki ödül alıp, kulüp tarihine geçebiliriz. Bu benim ve futbolcular için büyük bir şans. Her gün çok çalışıp bu onuru taraftarımıza yaşatacağız" dedi. İtalyan teknik adam, konuşmasını İtalyanca "Forza Cim Bom Bom" diyerek tamamladı.
Selçuk inan: Söz, savaşacağız
Kaptan Selçuk İnan, 20. Şampiyonluk için en büyük adayın Galatasaray olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Galatasaray'da kaptan olacaksın ve 4. yıldızı takacaksın deseler 'rüya' derdim. Bu büyük hedefe bütün Galatasaray ile ulaşmış olacağız. Takım arkadaşlarım adına terimizin son damlasına kadar savaşacağımıza söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Wesley Sneijder: Onur duyarım
Sneijder, armasında 4 yıldız taşıyan takımın parçası olmasının futbol kariyeri için onur verici olacağını söyledi. Sneijder, "Hepinizin bildiği gibi Galatasaray'a Inter'den geldim. Onların formasında bir yıldız var çünkü İtalya'da 10 şampiyonluğa yıldız veriliyor. Şanslı ve mutluyum ki, G.Saray'la birlikte bir yıldızdan 4 yıldıza yükselmiş olacağım" diye konuştu.

Kerimoğlu'nun gözü hocalıkta
Mancini'nin gitmesiyle birlikte Galatasaray'daki ikinci yardımcı antrenörlük serüveni son bulan Tugay Kerimoğlu, artık teknik direktör olmak istiyor. İngiliz basınına konuşan Kerimoğlu, " Gheorghe Hagi ve Mancini ile çalıştım. Onlardan çok şeyler öğrendim. Hedefim teknik direktörlük yapmak" nbsp;dedi.
Amrabat'a tam not
G.Saray'dan Malaga'ya kiralık giden Nordin Amrabat, yeni takımına katıldıktan sonra ilk maçta sahada olacak. İspanya basınında çıkan haberlere göre Malaga Teknik Direktörü Javi Gracia, Faslı futbolcunun fizik durumundan memnun kaldı ve Levante karşılaşmasında oynatmaya karar verdi.
Zülfikari iğneledi
Fenerbahçe'li yönetici İsfendiyar Zülfikari twitter üzerinden, "Rakibimizin çilek, pasta, kek merakını anlamış değilim. Acaba rekabet gıda sektöründe mi?" diyerek sarı-kırmızılı takımın geçmiş dönemde gündeminde olan 'çilek transfer' açıklamasına gönderme yaparken, G.Saray'ın 4. yıldız törenindeki koreografisini de kek kalıbına benzetti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...