Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da polise ateş açtılar

/ Kaynak: AA
Ankara'da polise ateş açtılar

GÜNDEM Haberleri  / AA

Son günlerde polise giderek artan polise karşı silah kullanımına bir yenisi daha eklendi.

Ankara'nın lüks villaların bulunduğu semtlerinden Alacaatlı'da, bir villayı soyan hırsızlar, kendilerini suçüstü yapan polislere ateş açtı. Polislerin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Olay yerinden araçla kaçan hırsızlarla polisler arasında yaşanan kovalamacanın sürdüğü bildirildi. Polis başkentte alarma geçti.


Ankara'nın lüks semtlerinden Çankaya'ya bağlı Alacaatlı'da bir villada hırsızlık ihbarı yapıldığı ihbarı alan polisler hemen bölgeye hareket etti. Polisler eve geldikleri sırada, villadan çıkan harsızlarla karşılaştı. Villadan çaldıkları hırsızlık malzemelerini araçlarına yükleyen hırsızlar, kendilerine "teslim ol" çağrısı yapan polise ateşle karşılık verdi. Polis ekiplerinin de hırsızlara karşılık vermesi sonucu çatışma çıktı. Çatışma sürdüğü sırada hırsızlar araçlarıyla olay yerinden kaçtı. Yaşanan kovalamacanın sürdüğü öğrenilirken, Ankara polisi alarma geçti. Gece görüşüne sahip helikopterlerin de katıldığı geniş çaplı operasyon başlatıldı.


Profesyonel kasa hırsızı çıktılar


Ankara Alacaatlı'da bir villayı soyduktan sonra kaçan hırsızların değişik semtlerde kasa hırsızlığı yapan bir çetenin üyeleri olduğu öğrenildi. Hırsızların bir doktoro ait villayı soydukları, ve buradan bir adet kasa aldıkları anlaşıldı. Hırsızların aldıkları kasayı çalıntı araca yükledikleri sırada polisler tarafından suçüstü yakalandığı, bunun ardından polislere ateş açtıkları kaydedildi. Hırsızlar yandaki villanın bahçesinden alt sokağa atlayarak buradan geçen bir otomobili silah zoruyla gasbettikleri belirtildi.
Ankara'da polise ateş açtılar

OTOMOBİLİ GASP EDİP KAÇTILAR


Hırsızlık zanlıları, çaldıkları kasayı olay yerinde bıraktıktan sonra Beyler Caddesi üzerinde seyir eden 06 FF 6427 plaklı otomobili gasp edip olay yerinden kaçtı. Zanlılar, peşlerine takılan polis ekiplerinden kaçarak izlerini kaybettirmeyi başardı. Polis ekipleri, kaçan zanlıları arama çalışması başlattı. Hırsızların girdiği villa ve bırakıp kaçtıkları çalıntı otomobil, polis ekipleri tarafından incelemeye alındı. nbsp;


3 polis yaralanmıştı


Geçen hafta yine Altındağ'da hırsızlarla polisler arasında çatışma yaşanmış ve 3 polis memuru ağır şekilde yaralanmıştı. Çatışmada bir de hırsız vurularak yakalanmıştı. MİLLİYET

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...