Bilic sonunda patladı: "Aklım almıyor"

Bilic sonunda patladı: "Aklım almıyor"

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Slaven Bilic, Jose Sosa'nın sakatlığının ardından patladı: Ümraniye'deki zeminleri yeniledik. Hâlâ sakat veriyoruz. Aklım almıyor..."

Artık Beşiktaş'ta bir oyuncu sakatlığında "Gerçek Beşiktaşlı oldu" deniyor. Geçen sezondan bu yana sakatlıklar Kartal'ın başına dert oldu. Bu sezon Siyah-Beyazlılar'da şu ana kadar tam 8 oyuncu sakatlandı. Son olarak Metalist Kharkiv'den transfer edilen '10 numara' Jose Ernesto Sosa'nın sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi. Arjantin oyuncu, iki hafta sahalardan uzak kalacak.


GEÇEN SEZON YENİLENMEYE BAŞLADI


Yaşanan bu sakatlık sonrası Teknik Direktör Slaven Bilic, adeta çıldırdı. Hırvat Hoca, Sosa'nın sakatlığı sonrası "Sakatlıkları aklım almıyor... Bu nasıl oluyor. Anlam veremiyorum. Her şeyi çözdük… Buradaki (Ümraniye) zeminlerin hepsini yeniliyoruz. Ama hâlâ sakat veriyoruz" diyerek sakatlıklardan dolayı dert yandı. Eski Futbol Direktörü Önder Özen'in geçen sezonun bitiminde yenilmeye başladığı Nevzat Demir Tesisleri'nin zeminlerinde son aşamaya gelindi.


ÇEBİ'DEN HEMEN BİTMESİNİ İSTEDİ!..


Kısa süre içinde tüm zeminlerin oturacağı ve sakatlıkların minimuma ineceği öğrenildi... Ümraniye'de kamp yapan U21 Takımı bile zeminlerin yenilenmesi nedeniyle başka sahalarda idmanlarını yapıyor… Teknik Direktör Slaven Bilic, en kısa sürede tesislerdeki zeminlerin bitmesini İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi'den istedi. Çebi de bu konuda Hırvat Hoca'ya onay verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...