Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'a Özdilek imzası

İstanbul'a Özdilek imzası

Ekonomi Haberleri

Özdilek'in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent'ten oluşan karma projesi 'Özdilek Center' tanıtıldı.

İş ve yaşamın merkezi olan Levent'te hizmet veren proje; 140 seçkin mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor. Proje ile toplamda 2 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak. Yıl içerisinde 10 milyonun üzerinde ziyaretçiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, "Proje 700 milyon dolarlık bir değere sahip ve İstanbul'daki ilk projemiz. Projemizde; 5 yıldızlı, 389 odası ve uluslararası bir prestije sahip Wyndham Grand İstanbul Levent gibi İstanbul'un yerli-yabancı iş dünyasının yıldızı olacak bir otel bulunuyor. Ayrıca yaklaşık 3 bin beyaz yakalı çalışanı ağırlayacak en yeni teknolojilerle inşa edilen River Plaza yer alıyor" şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...