İstinye'de Melo düellosu

İstinye'de Melo düellosu

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi dün Futbol Federasyonu binasına çıkarma yaptı, Yıldırım Demirören'e şikayetlerini sıraladı.

İstinye'deki TFF binasına 2. Başkan Özkan Olcay, Genel Sekreter Adnan Nas ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ile giden sarı kırmızılılar, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi. nbsp;


GALATASARAY'A KARŞI ÖNYARGILI DAVRANIYORSUNUZ
GÖRÜŞMEDE ilk söz alan Özkan Olcay oldu. Kişilerin gelip geçici, kurumların kalıcı olduğunu, Federasyonun Türk futbolundaki önemini ve G.Saray'ın Türk sporundaki yerini anlattı. Olcay, daha sonra kendilerinin Türkiye'yi en üst düzeyde yani Devler Ligi'nde temsil eden tek takım olduğunu belirterek, Demirören'e şunları söyledi.
- Kamuoyundaki algı TFF'nin her konuda G.Saray'ın aleyhinde olduğu yönünde. Camiamıza karşı olumsuz ön yargılısınız. Toplumda G.Saray düşmanlığı yaptığınıza dair bir algı hakim. Bunu böyle sürdüremezsiniz. Kamuoyundaki bu algıyı değiştirmelisiniz.
Demirören, dikkatlice dinledi ve cevap hakkını kullandı.


BURAK'A ATILINCA PARA CEZASI BİZE GELİNCE SAHA KAPAMA
BİZİM G.Saray'a karşı bir ön yargımız yok. Ama şiddetle mücadele için kararlı olmamız gerekli. Tribünler çok kötü. Bunun önüne geçmek için taviz vermemeliyiz. Ardından Olcay, söze girdi. Demirören ile kurmaylarına ilginç bir örnekle karşılık verdi.
- Daha 6 ay önce Rize'de oynadığımız maçta Burak Yılmaz'a tribünden çakı atıldı. Bu çakı Galatasaray'ın yanı sıra Milli Takım formasını da terleten Burak Yılmaz'ın yüzüne geldi. Çakı atıldığı için 40 bin lira para cezası verildi. nbsp;
Ancak Süper Kupa maçında TFF'nin kendi organizasyonu olan ve üst aramasını da bizim yapmadığımız bir maçta güvenlik görevlisine isabet eden yabancı cisim nedeniyle Galatasaray'a seyircisiz oynama cezası veriyorsunuz. Ortada çifte standart var.


FUTBOLCUMUZ MELO İLE İLGİLİ KÖTÜ BİR İMAJ OLUŞTURULUYOR
FEDERASYON Başkanı Demirören ise bu tepki üzerine sürpriz bir çıkış yaptı.
- Bu cezayı Galatasaray'a kötülük yapmak için değil, tribündeki şiddet olaylarına bundan sonra asla taviz vermeyeceğimizi göstermek için uyguladık. Bunun mesajını veriyoruz. Melo bana saygısızlık yapıyor. Sizin de başkanınız Ünal Aysal ona destek oluyor.
Demirören sert konuşmuştu. Olcay'dan yanıt gecikmedi.
- Böyle bir şey yok. Melo ile ilgili de kötü bir imaj oluşturuluyor. Sizde Federasyon olarak bunun üzerine gidiyorsunuz. Hatta, ceza vermek için Melo'nun twitterdaki yazışmalarını bile takip ediyorsunuz. HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...