iPhone 6 için ön sipariş dönemi başladı

iPhone 6 için ön sipariş dönemi başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın geçtiğimiz günlerde ABD'nin Kaliforniya eyaletinde tanıttığı iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için ön siparişler bugün başladı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni nesil iPhone için ön sipariş almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan 4.7 inç boyutundaki iPhone 6 ve 5.5 inçlik iPhone 6 Plus'a sahip olmak isteyen kullanıcılar bugünden itibaren akıllı cihazları sipariş edebiliyor.


Apple, daha önce yeni akıllı telefonların 19 Eylül'de ABD, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, Avustralya, Japonya, Singapur ve Hon Kong'da satışa sunulacağı duyurmuştu.


Şirket, resmi internet sitesinde bulunan Apple Store üzerinden sipariş veren kullanıcılarına yeni iPhone'u 19 Eylül'de ulaştıracağı sözünü verdi.


TÜRKİYE'DE EN UCUZU 2349 TL


Apple Store'un Türkiye sayfasında yer alan bilgiye göre, 26 Eylül'de ülkemizde piyasaya sürülecek olan 4.7 inç ekrana sahip olan iPhone 6, 2349 TL'den başlayan fiyatlarla, 5.5 inç ekrana sahip olan iPhone 6 Plus ise, 2649 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...