Galatasaray'ın tek hedefi galibiyet

/ Kaynak: AA
Galatasaray'ın tek hedefi galibiyet

SPOR Haberleri  / AA

Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçtan 3 puanla ayrılarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor

Sezona dördüncü yıldız hedefiyle başlayan ve ilk maçında deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yenen sarı-kırmızılı takım, Eskişehirspor engelini de 3 puanla aşarak, yoluna kayıpsız şekilde devam etmek istiyor. Galatasaray ayrıca, rakibi karşısında alacağı galibiyetle, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında, 16 Eylül Salı günü Belçika'nın Anderlecht ekibi ile oynayacağı karşılaşma öncesi moral bulmayı da hedefliyor. Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.
- Türkiye'de bir ilk yaşanacak
Galatasaray'ın seyircisiz oynama cezası nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarların izleyemeyeceği maçta, konuk Eskişehirsporlu taraftarlar kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekleyecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Futbol Disiplin Talimatı'nda yaptığı değişikliği sonrasında Türkiye'de ilk kez, seyircisiz oynama cezası verilen bir karşılaşmada rakip takım taraftarları tribüne alınacak.
Futbol Disiplin Talimatı'na göre, elektronik biletin uygulandığı karşılaşmada, Galatasaray'a verilen ceza sonrasında alınan kartlar hariç, diğer misafir takım kartlarına bilet satışı yapılacak.
- Melo forma giyemeyecek
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a hakareti nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 2 maç ceza verdiği Felipe Melo, Eskişehirspor'a karşı forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca, A Milli Takım kampında sağ baldırından sakatlık geçiren Semih Kaya'nın tedavisine devam ediliyor.
- Tarık Çamdal, Pandev ve Dzemaili'nin ilk heyecanı
Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde renklerine kattığı Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Blerim Dzemaili, görev verilmesi durumunda Eskişehirspor karşısında bir ilki yaşayacak. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin oynatması durumunda bu oyuncular kariyerlerinde ilk kez Galatasaray forması giyecek. Bu arada karşılaşmanın Tarık Çamdal için farklı bir anlamı daha olacak. Genç futbolcu, sahaya çıkması durumunda, geçen sezon formasını giydiği Eskişehirspor'a karşı ilk kez mücadele edecek.
- 118 gün sonra İstanbul'da maça çıkacak
Galatasaray, 118 gün sonra Türk Telekom Arena'da karşılaşmaya çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, sahasında en son Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun 34. haftasında, 17 Mayıs Cumartesi günü Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelmişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...