Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kerry, Çavuşoğlu ile açıklama yaptı

Kerry, Çavuşoğlu ile açıklama yaptı

GÜNDEM Haberleri

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, çalışma ziyareti kapsamında özel uçakla Ankara'ya geldi.

Kerry'yi Esenboğa Havalimanı'nda, Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu, Dışişleri Bakanlığı ve ABD Büyükelçiliği yetkilileri karşıladı.
Yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle fotoğraf ve görüntü alınmasına izin verilmedi.
John Kerry, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu nbsp;ile biraraya geldi. Çavuşoğlu burada gazetecilere açıklama yaptı. nbsp;
İşte Çavuşoğlu'nun açıklamasından satır başları...


Kıbrıs, Ermenistan, Ukrayna gibi konuları görüşmek istiyoruz. nbsp;


Kerry'nin açıklamalarından satır başları...


Ankara'da olmak benim için mutluluk. Mevlüt beyle görüşmek çok önemli. Çok derinlemesine görüşmeler yaptık Türkiye ve ABD'yi ilgilendiren konularda. Libya, Mali Afrika ve büyün Ortadoğu'da birlikte çalışıyoruz. Şimdi Irak'taki gelişmeleri de birlikte değerlendireceğiz. Sadece NATO müttefiki değiliz, konuşacak çok şey var. Son 1,5 yıl içinde en yakın ilişkilerimden bir tanesini Ahmet Davutoğlu ile kurdum. Şimdi kendileri Başbakan oldular. Sayın Çavuşoğlu ile de çok sık görüşüyoruz. Elbette ki terörle mücadele formunun da ortak başkanıyız. BM'de bu forum toplanacak bir kaç gün sonra. Hem kendisiyle hem yeni Sayın Başbakanla hem de dostumuz Sayın Erdoğan'la görüşmeler yapcağız. nbsp;John Kerry, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de görüşecek.
AKŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...