Trabzonspor şokta! Cardozo ve Bosingwa Fenerbahçe maçında yok

Trabzonspor şokta! Cardozo ve Bosingwa Fenerbahçe maçında yok

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Cardozo ve Bosingwa, Fenerbahçe maçında yok. Teknik Direktör Halilhodzic, iki futbolcunun pazar günü oynamayacağını açıkladı.

Trabzonspor'da sakat oyuncuların çokluğu teknik direktör Halilhodzic'i zorluyor. Tecrübeli teknik adam düzenlediği basın toplantısında Cardozo ve Bosingwa'nın forma giyemeyeceğini açıkladı. Halilhodzic "Muhtemelen iyileşirler ama 10 gündür antrenman yapmayan oyuncuyu listeye alamam" diye konuştu. Forvet hattı için alternatif isimlerden Yatabare ve Majeed'in milli takımlardan yorgun döndüğünü belirten Boşnak teknik adam, Kevin Constant'ın sakatlığının sürdüğünü söyledi.

Trabzonspor şokta! Cardozo ve Bosingwa Fenerbahçe maçında yok

Fenerbahçe'den Trabzonspor'a sürpriz 11!
nbsp; nbsp;
Fenerbahçe bir yandan sakatlarını iyileştirmeye çalışırken, teknik direktör İsmail Kartal da Trabzonspor maçının kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor. Kartal, oynayamayacak isimlerin alternatiflerini belirlemeye başladı.


Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal Trabzonspor maçının kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor. Kalede cezalı Volkan Demirel'in yerine Mert Günok oynayacak. Bruno Alves'in sakatlığı atlatmasıyla birlikte savunmanın ortasında Alves-Bekir ikilisine forma verilecek.

Sol bekte Caner'in sakatlığı üzerine sol bek bölgesinde Kadlec ve Hasan Ali başlıca adaylar ancak yabancı kontenjanındaki sıkıntı ibreyi Hasan Ali Kaldırım'a çevirmiş durumda.
nbsp;Trabzonspor şokta! Cardozo ve Bosingwa Fenerbahçe maçında yok
Meireles'in yokluğunda orta sahada ilk alternatif Diego. Yeni transfer edilen oyuncu hazır duruma geldiğini ve forma beklediğini sık sık ifade ediyor. Sol bekte Kadlec'in oynaması durumunda ise Diego'nun yabancı kuralından dolayı kulübede oturması gündemde. Bu durumda Diego'nun alternatifi Alper Potuk.

Buna göre Fenerbahçe'nin şu anki bilgiler ışığında muhtemel 11'i şu şekilde karşımıza çıkıyor;

Mert, Gökhan - B.Alves - Bekir - Hasan Ali, M.Topal – Emre, Diego, Kuyt - Emenike – Sow.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...