Bilic, Çaykur Rizespor maçının 11'i belirledi

Bilic, Çaykur Rizespor maçının 11'i belirledi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçının 11'i büyük ölçüde şekillendi. Demba Ba'yı riske etmeyi düşünmeyen Bilic, ileri ikilide Mustafa ve Cenk'e görev verecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, ligin ikinci haftasında oynayacakları Çaykur Rizespor maçı öncesi ilk 11'ini netleştirmeye başladı.
nbsp;
Siyah beyazlı takımda cezalı olan Oğuzhan'ın yanı sıra, sakatlığı bulunan Jose Sosa maç kadrosunda yer alamayacak. Tedavisi tamamlanma aşamasına gelen Demba Ba'nın ise 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor. Senegalli futbolcunun karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacağı tahmin edilirken, Hırvat teknik adam Demba Ba'yı mücadelenin ikinci yarısında sahaya sürebilir.
nbsp;
Bilic, Oğuzhan ve Sosa'nın yokluğunda orta saha kurgusunu Veli ve Atiba'da oluşturacak. Ligin ilk haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında olduğu gibi yine 4-4-2 sistemini tercih etmesi beklenen Hırvat çalıştırıcı, forvet hattında da Mustafa ve Cenk'e forma verecek.

"Yeni stadın yüzü olacağım"
nbsp; nbsp;
Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, Vodafone Arena'da oynamak için sabırsızlandığını ve yeni stadın yüzü olmak istediğini söyledi.
Bilic, Çaykur Rizespor maçının 11'i belirledi

4 yıllık sözleşmesini tamamlamak istediğini belirten nbsp;Senegalli forvet Demba Ba, "Kulüp ve taraftarlarla ilişkim çok iyi. Yeni statla birlikte kulüp tekrardan ayağa kalkacak. Ben de o stadın yüzü olmak istiyorum. Vodafone Arena'ya çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.


Maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynamalarının kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Senegalli, kaliteli bir takıma sahip olduklarını ve stat açığını kapatacaklarını söyledi.


Demba Ba, Volkan Demirel ve Felipe Melo arasındaki gerilimle ilgili de konuştu. Yıldız forvet, "Bence oyunculardan ziyade taraftarlar arasında düşmanca atmosfer var. Futbolcular milli takıma gidip ortak hareket ediyor ve olayları unutuyor. Sonuçta herkes arkadaş. Benim için öncelik futbolcu olarak kalite ve beceri göstermektir" diye konuştu.


Takımda Mustafa Pektemek, Kerim Frei ve İsmail Köybaşı ile yakın arkadaş olduğunu belirten Demba Ba, "Sivok ve Atiba'nın enerjileri çok yüksek. Genç oyuncumuz Ümit Karaal da ileride çok önemli bir futbolcu olacak. o'na iyi bakmalıyız" dedi.


Demba Ba, sakatlığıyla ilgili çıkan haberlere ise anlam veremediğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...