Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adnan Şenses'in kızı gözyaşlarına boğuldu

/ Kaynak: İHA
Adnan Şenses'in kızı gözyaşlarına boğuldu

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses, Bodrum'da babası anısına bir okula yaptırdığı fen laboratuvarının açılışını gözyaşları içerisinde yaptı

Güvercinlik mahallesinde bulunan Güvercinlik Sudi Özkan Ortaokulu'na Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş babasının adını taşıyan Fen Laboratuvarı yaptırdı. Laboratuvarın açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, okul müdürü Tevfik Konya, Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş, Adnan Şenses'in damadı Rüştü Bülent Alkuş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılışın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından Şenses'e plaket verildi. Gözyaşlarını tutamayan Şenses, "İnşallah bu okul hayırlı olur, çocuklarımız bilim adamı olur ve ülkemizi temsil eder" ifadelerini kullandı. Şenses, eğitimin çok önemli olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Eğitimsiz bir toplum bana göre bir hiç. Her zaman için kültürlü bir toplum olmamız gerekiyor. Gücü yeten herkesin devletten değil, milletten değil her şekilde destek olması lazım. İnşallah çocuklarımıza hayırlı ve faydalı oluruz. Çocuklar ülkemizin en önemli bireyleri. Atatürk'ümüz de eğitime çok önem ve destek veriyordu. Hayırlı olsun diyelim. Bundan sonra eğitim için desteğimi her zaman vereceğim."


Adnan Şenses'in damadı Rüştü Bülent Alkuş da laboratuvarın açılışının yeni eğitim ve öğretim yılına denk gelmesinin çok anlamlı olduğunu belirtti. Okula gelen velilerle tek tek konuşan Alkuş ailesi, misafirlere ikramlar sundu.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...