''İnşallah milli takıma tekrar çağrılırım''

/ Kaynak: İHA
''İnşallah milli takıma tekrar çağrılırım''

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan Tufan, İzlanda maçının kendileri için tecrübe olduğunu ifade etti.

Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan Tufan, İzlanda maçının kendileri için tecrübe olduğunu ifade ederek, "İnşallah milli takıma tekrar çağrılırım ve o duyguları tekrar yaşamak nasip olur" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gençlerbirliği'nin konuğu olacak olan Bursaspor, Ankara'ya gitti. Yolculuk öncesi kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan genç oyuncu Ozan Tufan, "Takıma yeni katıldım. Takımdaşlık devam ediyor. Maça iyi hazırlanmışlar. Güzel bir ortam var. Galibiyete odaklanmış bir takımız. Galibiyet için gidiyoruz. Elimizden geleni yaparak sahadan 3 puan ayrılıp, geri döneceğiz" dedi.

"İNŞALLAH MİLLİ TAKIMA TEKRAR ÇAĞRILIRIM"

A Milli Takım'ın Danimarka ve İzlanda ile oynadığı karşılaşmaları da değerlendiren yetenekli oyuncu, "Milli maçlar benim için iyi geçti ama son maç tüm Türkiye'yi üzdü. Danimarka maçı benim adıma iyi bir maç oldu. Güzel bir deneyim ve tecrübe oldu. Son maçta da mağlup olduk ama o da iyi bir tecrübe oldu. İnşallah tekrar çağrılırım ve o duyguları tekrar yaşamak nasip olur" şeklinde konuştu.

HOLMEN: "KENDİ PERFORMANSIM EN ÜST SEVİYEDE DEĞİL"

Gençlerbirliği'ni mağlup etmek istediklerini ifade eden Samuel Holmen ise, "Ligdeki ilk maçımızı kaybettik. Ancak verilen arayı iyi değerlendirdik ve iyi çalıştık. Galip geleceğimize inanıyorum. Kendi performansım olarak en üst seviyede olduğumu söyleyemem. Ancak her geçen gün daha da iyiye gidiyorum" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...