HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trabzonsporlulardan destek

Kaynak: İHA
Trabzonsporlulardan destek

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürürken yaptığı idmanı izleyen taraftarlardan Onur'a sevgi gösterisi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanı ziyaret eden taraftarlar ise kaleci Onur'a çiçek vererek destek oldu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Özer ve Deniz katılmadı. Mustafa ve Aykut'a tedavi programı uygulanırken, Bosingwa ve Cardozo takımdan ayrı olarak çalıştı. Milli takımdan dönen Belkalem, Medjani, Yatabare ve Waris takımla birlikte çalışmalara başladı. Antrenmanı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.

TARAFTARLARDAN ONUR'A DESTEK

Bordo-mavili taraftarlarda Fenerbahçe maçı öncesi tesislere gelerek kaleci Onur'a destek verdi. İzlanda maçı sonrası eleştirilen Onur'a sahip çıkan taraftarlar, milli kaleciye çiçek vererek destek çıktı. Taraftarlar, Fenerbahçe maçında üzerlerine düşen görevi yaparak, galibiyette pay sahibi olacaklarını belirtiler. Kaptan Onur ise taraftarların kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini vurguladı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...