Ankara'da silahlı kavga: 1 polis yaralı

/ Kaynak: İHA
Ankara'da silahlı kavga: 1 polis yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'da bir kafede laf atma nedeniyle çıkan kavgada sivil polis kendi silahından çıkan kurşunla bacağından yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Çankaya'nın Meşrutiyet Mahallesi Konur Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, iki sivil polis bir kafe de oturmaya başladı. Bir süre sonra iki kadın, polislerin kendilerine laf attıkları ve rahatsız ettikleri gerekçesiyle kafe sahibine durumu aktardı. Bunun üzerine iş yeri sahibi ve çalışanları iki sivil polisi uyararak dışarıya çıkardı. Dışarı çıkan polisler ile çalışanlar arasında kavga çıktı. Vatandaşların kavgayı ayırması üzerine polisler olay yerinden uzaklaştırıldı. Olaydan 2 saat sonra, polis memuru T.A. tekrar kafenin önüne geldi. T.A, kafe çalışanları ile tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine polis memuru T.A. silahını çekerek havaya ateş etti. Bunun üzerine etrafta bulunan vatandaşlar polis memurunun elinden silahını almaya çalıştı. Bu arada T.A. kendi silahından çıkan kurşunla bacağından yaralandı. Olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri çağrıldı. Yaralanan polis memuru sokakta bulunan kırtasiyeye kaldırıldı. Yunus ekipleri ise, Konur Sokakta güvenlik önlemi alarak herhangi bir gerginliğe oluşmasına karşı tedbir aldı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"ATEŞ ETMESİN DİYE ÜSTÜNE KAPANDIK"

Kavgaya karışan kafe sahibi, "Ateş etmesin diye üstüne kapandık. Adam kendini vurularak dizinden yaralandı. Mağdur olan biziz" dedi.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatırken olayla ilgili olduğu düşünülen kişileri gözaltına alarak karakola götürdü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...