Galatasaray'dan bir bomba daha!

Galatasaray'dan bir bomba daha!

SPOR Haberleri

Sponsor problemini çözen Galatasaray'dan bir bomba daha geliyor.

Bu sezon dördüncü yıldız için taraftarıyla, yönetimiyle ve futbolcusuyla kenetlenen sarı kırmızılılar da taraftarları sevindirecek bir imza daha atılmak üzere. Galatasaray'ın 1.5 sezon önce Inter'den 7.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Wesley Sneijder yeni sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor. Galatasaray taraftarının sevgilisi olan ve takımın en kariyerli futbolcularından biri olan Hollandalı yıldızın sözleşmesinin uzatılması için gerekli görüşmeler yakın zamanda başlıyor. Dünya Kupası'ndan sonra satışına onay vermeyerek yıldız ismi takımda tutan başkan Ünal Aysal, oyuncunun 2016 haziranında bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak için Sneijder'in menajeri Guido Albers'le detayları görüşecegi ve anlaşma şartları üzerinde anlaşılırsa imzaların devre arasında atılacağı aktarıldı.


Menajeri açıklamıştı
Menajer Guido Albers Dünya Kupası'ndan sonra yaptığı açıklamalarda yeni sözleşmeyi müjdelemişti; " Sneijder İstanbul'da çok mutlu, Galatasaray'ı çok seviyor ve burada kalmak istiyor. Başkanla yeni sözleşme konusunu konuştuk onun da yeni sözleşme yapmak için bir niyetinin olduğunu biliyorum. İki senelik bir kontratımız var ancak yeni sözleşmeyle bu süre biraz daha uzayabilir. "


Aysal tehlikenin farkında
Bu sene Wesley Sneijder'e gelen 10-15 milyon Euro aralığındaki teklifleri geri çeviren ve oyuncuyu takımda tutmayı başaran Ünal Aysal bu seneden sonraki sene Galatasaray'la sözleşmesi sona erecek yıldızın olası satışındaki kar kaybı ve bedelsiz gitme olasılığını ortadan kaldırmak istiyor.Tüm bu ayrıntıları hesaba katan Aysal Sneijder'in Galatasaray'ın Avrupa'daki en önemli yüzü olduğunun da bilincinde olması oyuncuya karşı yeni sözleşmeyi adeta şart koşuyor. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...