Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)

Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)

SPOR Haberleri

Fener Trabzon canlı izle Lig TV'de. Trabzonspor Fenerbahçe derbisi burada. Trabzon Fenerbahçe maçı canlı anlatım burada. TS FB canlı...

Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Trabzon Fener maçı saati kanalı ve Fenerbahçe Trabzonspor derbisi hakkındaki bütün bilgiler bu haberde... Trabzonspor nbsp;Fenerbahçe ile nbsp;yarın 114. kez karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Dev derbi LİG TV'den naklen yayınlanacak. Trabzonspor'da Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz'ın sakatlıkları devam ederken, Bosingwa ve Cardozo'nun durumu ise belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe ile oynadığı son 10 maçta galip gelemeyen Trabzonspor, eksiklerine rağmen bu maçı kazanarak hem rakibi karşısındaki kötü gidişine son vermek istiyor, hem de şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda moral bulmaya amaçlıyor.

MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YATABARE VE WARİS İLK 11'DE nbsp;
Oyuncularını Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile hazırlayan teknik direktör Vahid Halilhodzic, orta sahayı kalabalık tutup, etkili hücum silahları ile gol bulmaya çalışacak. Son yapılan antrenmanda da futbolcularına rakibin güçlü ve eksik yönlerini anlatan Halilhodzic'in yeni transferler Yatabare ve Waris'i ilk 11'de oynatmayı planladığı öğrenildi. Yerli oyuncular konusunda birbirine yakın perfornmansları nedeniyle tercih yapmakta zorlanan Halilhodzic, Fenerbahçe'nin etkili silahlarını presle durdurmayı hedefliyor. Bu arada Trabzonspor yönetiminin ise Fenerbahçe maçının kazanılması durumunda futbolcuları ödüllendirmeyi planladığı öğrenildi.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE (TRABZONSPOR 0-1 FENERBAHÇE - OLAYLI MAÇ / ÖZET)

FENERBAHÇE KARABÜK MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE (Fenerbahçe 3 - 2 K. Karabükspor Özet)

ERCİYES TRABZONSPOR MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE (K.Erciyesspor 0 - 0 Trabzonspor - Özet)

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE

Onur– Zeki Yavru, Mustafa Akbaş, Belkalem, Musa, Medjani, Sefa, Constant, Mehmet, Waris, Yatabare
SAKAT: nbsp;Bosingwa, Mustafa, Aykut, Özer, Deniz Yılmaz
CEZALI: nbsp;Yok

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ
Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Kadlec (Hasan Ali), Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Diego, Alper Potuk, Emenike nbsp;
SAKAT: nbsp;Caner Erkin, Meireles ve Egemen Korkmaz
CEZALI: Volkan

BİLET FİYATLARI: nbsp;
Kale arkası: 40 TL, Maraton: 60 TL, Kapalı kenar: 100 TL, Kapalı orta: 120 TL, VIP: 200 TL, VIP özel A-B: 1000 TL, VIP özel C-D-E-F-G-H-I: 500 TL.

nbsp;Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)
FENERBAHÇE, SEZONUN İLK DEPLASMANINDA GALİBİYETİ HEDEFLİYOR
Fenerbahçe ise sezonun ilk deplasmanında galibiyeti hedefliyor. Yeni sezonu Kadıköy'de 3-2'lik Kardemir Karabükspor galibiyetiyle açan sarı-lacivertli takım, ilk deplasman mücadelesinden de 3 puan almak istiyor. Şampiyon olduğu geçen sezon, özellikle ligin ilk yarısında deplasmanda elde ettiği galibiyetlerle rakipleriyle arasındaki puan farklarını açan Fenerbahçe, bordo-mavili ekip karşısında zorlu mücadelede galibiyet arayacak. Hazırlıklarını sabah yapacağı antrenmanla tamamlayarak, akşam üstü uçakla Trabzon'a gidecek sarı-lacivertli takım, kara yoluyla Rize'ye geçerek maça kadar burada kamp yapacak.
nbsp;Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)
- Volkan cezalı, Caner, Egemen ve Meireles sakat
Kaleci Volkan Demirel'in cezalı olduğu sarı-lacivertli takımda Trabzonspor maçı öncesi Caner Erkin, Meireles ve Egemen Korkmaz'ın sakatlıkları bulunuyor. Sağ ayak baş parmağında sorunu olan Caner'in, oynama ihtimali bulunmasına rağmen, durumunun daha kötüye gitmemesi için riske edilmemesi bekleniyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sakatlıklar nedeniyle ilk haftadaki 11'e göre zorunlu değişiklikler yapacak. Sakatlığı nedeniyle birinci haftada takımda yer alamayan Alves, Trabzonspor karşılaşmasında forma giyebilecek.
nbsp;Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)
WEBO: TEK HEDEFİMİZ 3 PUAN
Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcü futbolcusu Pierre Webo, Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. FB TV'ye açıklamalarda bulunan Webo, zorlu bir deplasmana gideceklerini belirterek, "Bizim için son derece zorlu bir karşılaşma olacak. Karşımızda iyi motive olmuş, iyi hazırlanmış bir rakip bulacağız. Onların da kazanmak isteyeceğini biliyoruz. Trabzon'da oynamanın zorluğunu biliyoruz ama geçen sezon oradan galibiyetle ayrılmasını bildik. Bu sene de galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Tek hedefimiz 3 puanla İstanbul'a dönebilmek" ifadelerini kullandı.

Milli maç arasının kendileri için bir bahane olamayacağının altını çizen Kamerunlu golcü, şunları kaydetti:
"Ne olursa olsun, milli maç arası da olsa, başka şeyler de olsa, biz hiçbir zaman kaybetmeyi düşünen bir takım değiliz. Her zaman aklımızda galibiyet var. Bizim için milli maç arası hiçbir zaman bahane olarak görülemez. O nedenle bu maç için de en iyi şekilde hazırlanmaya gayret gösterdik. Milli takıma gitmek, milli takımda oynamak herkes için apayrı bir gururdur. Bir anlamda ülkenize borcunuzu ödeme şeklidir. Arkadaşlarımız milli takımlarında performanslarını ortaya koydular. Milli maç arasını geride bıraktık. Biz hiçbir şekilde kaybetmeyi ya da bu tür bahaneleri düşünmüyoruz. Biz oraya her zaman olduğu gibi kazanmaya gideceğiz."
nbsp;Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)
TRABZONSPOR'UN 875 GÜNLÜK HASRETİ

Süper Lig'de yarın sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maça odaklanan nbsp;Trabzonspor ezeli rakibini yenerek 875 gün sonra "üç büyükler" karşısında galibiyet hasretine son vermek istiyor.


Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak lige iyi bir başlangıç yapamayan bordo-mavililer, bu sezon oynayacağı ilk büyük maçından galibiyetle ayrılarak hem ligdeki ilk 3 puanını almak hem de moral bulmak istiyor.

"Üç büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında oynadığı son 17 maçta galip gelemeyen Trabzonspor, bu takımlar karşısında 875 günlük galibiyet hasretine de son vermeyi hedefliyor.

Söz konusu takımlar karşısında resmi maçlarda son galibiyetini 21 Nisan 2012'de Süper Final şampiyonluk grubunun 2. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 1-0 yenerek elde eden bordo-mavili ekip, bu tarihten itibaren 3 puan alamadı.

Bu süreçte "üç büyükler" ile 16 lig, 1 de Türkiye Kupası finali olmak üzere 17 maç yapan Karadeniz temsilcisi, 9 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı.
nbsp;Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)
- Halilhodziç ve Hacıosmanoğlu siftah peşinde

Trabzonspor'da, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodziç, sarı-lacivertli takım karşısında ilk galibiyetlerini yaşamak istiyor. Kulüp başkanlığına 26 Mayıs 2013'te seçilen Hacıosmanoğlu'nun döneminde bordo-mavili takım, Fenerbahçe ile 2 karşılaşma oynadı. Bordo-mavililer, geçen sezon oynadığı bu karşılaşmaların ilkinde deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı, ikinci karşılaşmada ise çıkan olaylar nedeniyle rakibine hükmen mağlup oldu.

Trabzonspor'da 2005-2006 sezonunda 8 aylık bir dönemde görev yaptıktan sonra ikinci kez bu sezon başında göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodziç de Fenerbahçe karşısında galibiyet göremedi. Bordo-mavililer, 52 puanla ligi 4. sırada bitirdiği sezonda deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Fenerbahçe'ye sahasında 3-2 yenildi. Halilhodziç de böylece Hacıosmanoğlu gibi sarı-lacivertli takım karşısında 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

- 3 Temmuz sürecinden sonra galip gelemedi
Trabzonspor, rakibiyle futbolda şike davasının yaşandığı "3 Temmuz süreci"nden sonra oynadığı maçları hiç kazanamadı.
İki takım arasında 8'i Süper Lig, 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere son 9 resmi maçta Trabzonspor, Fenerbahçe'yi mağlup etme başarısı gösteremezken, 1'i hükmen 6 karşılaşmayı sarı-lacivertli takım kazandı. 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

- Son galibiyeti 2010-2011 sezonunda
Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında son 10 karşılaşmada galip gelemezken, en son galibiyetini 2010-2011 sezonunun 2'nci haftasında almıştı. Bordo-mavililer, bu sezon olduğu gibi ligin 2'nci haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaştığı rakibini 3-2 yenerek sahadan 3 puanla ayrılmıştı.
nbsp;Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)
TRABZONSPOR İLE FENERBAHÇE 114. RANDEVUDA

Trabzonspor ile Fenerbahçe oynayacakları maçla birlikte 114. kez karşı karşıya gelecek. İki takım futbol tarihinde ilk kez Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin ilk kez Trabzon'a gitmesinden dolayı maçta seyirci ve hasılat rekoru kırılmıştı. 40 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçe'nin 8 farkla üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertli ekip, 82 lig, 12 Türkiye Kupası, 9 özel, 4'er Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, geride kalan toplam 113 maçtan 45'ini kazanırken, bordo-mavili ekip ise 37 galibiyet elde etti. Taraflar 31 maçta ise eşitliği bozamadı. Trabzonspor'un 126 golüne Fenerbahçe 140 golle yanıt verdi. nbsp;

LİGDE DE FENERBAHÇE ÖNDE nbsp;
Trabzonspor ile Fenerbahçe, lig tarihinde şimdiye dek 82 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarında Fenerbahçe 34, Trabzonspor 22 galibiyet aldı, 26 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Sarı-lacivertlilerin ligdeki 109 golüne bordo-mavililer 109 golle yanıt verdi. Geçen sezon ligde yapılan maçlarda taraflar İstanbul'da 0-0 berabere kaldı. Trabzon'da olaylar nedeniyle yarıda kalan karşılaşma ise Fenerbahçe'nin hükmen 3-0 galibiyetiyle tescil edildi. nbsp;

TRABZON'DA TRABZONSPOR ÜSTÜN nbsp;
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon'da yapılan maçlarda ev sahibi ekibin üstünlüğü bulunuyor. Trabzon'da yapılan resmi ve özel 46 maçta Trabzonspor'un 20, Fenerbahçe'nin 15 galibiyeti bulunuyor. 11 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Avnri Aker'de Karadeniz ekibi 55 gol atarken Fenerbahçe ise 46 gol attı. nbsp;

EN FARKLI SKORLU GALIBIYETLER nbsp;
Fenerbahçe-Trabzonspor'u 5 Mart 1989'da Kadıköy'deki lig maçında 5-1 gibi açık farklı skorla yendi. Bu sonuç, iki takım arasında bugüne dek yapılan maçlardaki en farklı skorlu galibiyet olarak da tarihe geçti. Trabzonspor ise Fenerbahçe karşısındaki tarihindeki en farklı galibiyetlerini, 11 Ağustos 1992'de Kadıköy'de Şenol Çorlu'nun jübile maçında 4-1, 26 Aralık 1976 ve 9 Mart 1991 tarihlerinde de Trabzon'daki lig maçlarında 3-0'lık sonuçlarla aldı. nbsp;

TRABZONSPOR 9 MAÇTIR RAKİBİNİ YENEMİYOR nbsp;
Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynadığı 9 maçta galibiyet yüzü görmedi. İki takım arasında oynanan maçlarda bordo-mavili takım en son galibiyetini 2010-11 sezonunda Trabzon'da oynanan karşılaşmada 3-2'lık skor ile aldı. Söz konusu maçında ardından Karadeniz ekibi ezeli rakibini oynadığı maçlarda yenmek başarası gösteremedi.

İki takım arasında oynanan son 10 lig maçı ise şöyle: nbsp;
2010-11 Trabzonspor-Fenerbahçe 3-2 nbsp;
Fenerbahçe-Trabzonspor 2-0 nbsp;
2011-12 Fenerbahçe-Trabzonspor 1-0 (Lig Grubu) nbsp;
Trabzonspor-Fenerbahçe 1-1 (Lig Grubu) nbsp;
Fenerbahçe-Trabzonspor 2-0 (Süper Final) nbsp;
Trabzonspor-Fenerbahçe 1-3 (Süper Final) nbsp;
2012-13 Fenerbahçe-Trabzonspor 0-0 nbsp;
Trabzonspor-Fenerbahçe 0-3 nbsp;
2013-14 Fenerbahçe-Trabzonspor 0-0 nbsp;
Trabzonspor-Fenerbahçe 0-3 (Hükmen) nbsp;

- Taraftarlara uyarı
Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçı öncesi taraftarlara uyarı yaptı. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, TFF ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmanın, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmanın, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmanın, koltuk kırmanın, merdiven boşluklarına oturmanın ve kötü tezahüratta bulunmanın kesinlikle yasak olduğu anımsatılarak, şu ifadelere yer verildi: "Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."

WARİS: "SAVAŞMAYA HAZIRIM"

Trabzonspor ile birlikte ilk antrenmanına çıkan yeni transfer Majeed Waris, taraftarların yüreğine su serpti. Bordo-mavili forma için savaşmaya hazır olduğunu söyleyen Waris, "Çok kaliteli isimlerden oluşan bir takıma geldim. Şehre geldiğim günden itibaren benimle yakından ilgilenen herkese, bana, 'Hoş geldin' diyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ilgiye layık olmaya çalışacağım. Trabzonspor'un bu yıl ki hedeflerini çok iyi biliyorum ve bu hedeflere ulaşmada ben üzerime düşen her şeyi yapacağım" dedi.
nbsp;Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)

ONUR: "DESTEKLERİ İÇİN TÜM CAMİAYA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İzlanda karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından ağır eleştirilere maruz kalan kaptan Onur Recep Kıvrak, destekleri için tüm camiaya teşekkür etti. Birçok kişinin kendisini arayarak sahip çıktığını belirten Onur, Fenerbahçe maçını kazanmak için gerekeni yapacaklarını söyledi. Onur, bu sezonki hedeflerine ulaşma adına Fenerbahçe maçını kazanmaları gerektiğini belirterek, "Umarım hocamızın bizden istediklerini sahaya yansıtırız ve gülen taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı. nbsp;

HALİLODZİÇ'TEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Kulüp başkanlarıyla ilk görüşmelerinden itibaren Fenerbahçe'den bahsettiğini dile getiren Vahid Halilhodziç, her oyuncunun Fenerbahçe'yi yenmek istediğini belirterek, "Fenerbahçe'nin 'F'si ağzımdan çıktığında birşey bekliyorlar" dedi.
nbsp;Fener Trabzon izle Lig TV'de (FB-TS canlı)
Halilhodziç, bu maç bizim için biraz erken olduğunu belirterek, bugün için Fenerbahçe'nin kendilerinden daha iyi durumda olduğunu ifade etti. Bunun, "Trabzonspor, bu maç için arzulu, istekli oynamayacak" anlamana gelmeyeceğine vurgu yapan Halilhodziç, Fenerbahçe'yi yenmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getirdi.

Halilhodziç, kendisinin de takımı konusunda beklenti içinde olduğunu anlatarak, "Dünyanın en iyi oyuncularını transfer edip bir takım kursanız, hemen anında birşeyler başarabileceklerini düşünmüyorum. Üç oyuncumla bir saat önce görüştüm. Gece saat 2-3'te geldiler. Henüz idman yapamadık bu oyuncularla. Çok farklı, biraz karmaşık bir durum. Hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. 10 gün içerisinde 12 transfer gerçekleştirildi. Hayal edemeyeceğim şekilde bir çok şeyle karşılaştım. Bu saatten sonra 3 aylık bir zaman tanımak gerekiyor. Ondan sonraki neticeyi ve Trabzonspor'u o zaman göreceksiniz" dedi.

Halilhodziç, bu maç için ne bahaneye ne de eksik bir tavır sergileme lükslerinin olmadığına dikkati çekerek, "Her şeyi yapmak zorundayız. Ben de bir antrenör olarak elimden gelen tüm imkanlarla Fenerbahçe'yi yenmek için her şeyi yapacağım" diye konuştu.

"FENERBAHÇE'Yİ ÇOK İYİ TANIYORUM"
Fenerbahçe'yi çok iyi analiz ettiğini vurgulayan Halilhodzic, Trabzonspor'u nasıl biliyorsa Fenerbahçe'yi de o şekilde tanıdığını ve analiz ettiğini söyledi. Halilhodziç, rakibinin geçen senenin maçlarını bile izlediğini dile getirerek, "Bu senenin maçlarını izledim. Bazen bir yabancı oynamıyor diğeri oynuyor ama aynı takım. Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyorum, çok iyi inceledim ve kendi takımım kadar onları tanıyorum, biliyorum. Herkes Fenerbahçe'yi yenmek istiyor. Birçok oyuncumun olmamasına rağmen onlara seslendiğimde, her oyuncunun, çalışanın yüzünde farklı bir ifade oluşuyor. Fenerbahçe'nin 'F'si ağzımdan çıktığında birşey bekliyorlar. Birkaç gündür taktik çalışmalarımızı yapıyoruz. Fenerbahçe'ye karşı nasıl oynayacağımızı hazırlıyorum. Hazırladığım ince detaylar var" dedi.

"TARAFTARLARIMIZ SADECE BİZİ DESTEKLEMEYE GELSİN"
Halilhodzic, Fenerbahçe maçı için taraftara da seslenerek, "Taraftarlarımız sadece bizi desteklemeye gelsin. Provokasyon olayı olursa sakin bir şekilde sadece bizi desteklesinler. Tekrar bir ceza almayalım" ifadesini kullandı.

Trabzon'a geldiği günden beri bir "uğursuzluk ya da şanssızlıkla" karşı karşıya kaldığına işaret eden Halilhodzic, üç oyuncunun ayaklarında veya başka yerlerinde kırıkların oluştuğunu, 5-6 oyuncuları hatta birkaç hocanın da hasta olduğunu kaydetti.

CARDOZA VE BOSİNGWA'NIN DURUMU
Fenerbahçe maçı kadrosuna değinen Halilhodzic, "Cardozo ve Bosingwa, maç listesinde muhtemelen olmayacaklar. Yarın bir sağlık kontrolü olacak, bundan sonra durum netleşecek. Muhtemelen iyileştiler ama yarınki sağlık kontrolünden sonra durum daha belirgin olacak. Bir haftadır topla oynamıyorlar. Bu riski alırsam, oyuncu tekrar aniden bir sakatlık yaşayabilir. nbsp;Belkalem, Yatabare ve Waris ile konuştum ve yorgunluk yüzlerinden belli oluyordu. Neredeyse yarı baygın haldeydiler" şeklinde konuştu.

Halilhodziç, hayatında böyle bir süreç yaşamadığını anlatarak, "Çok zor, karışık bir durum ama böylesi bir maçı, hatayla veya başarısızlıkla bitiremeyiz. Başkanıma, taraftarlarıma karşı belirli sorumluluklarım var ve bunları yerine getirmek zorundayım" dedi.

Halilhodzic, Fenerbahçe karşısında ekstra bir motivasyon oluşturmaya gerek olmadığını dile getirerek, Fenerbahçe'de dikkatini çeken birkaç oyuncunun maçı provoke edebileceğini düşündüğünü ifade etti..

"O yüzden gayet istikrarlı, kararlı, yerinde agresifliği kullanarak, tahrike düşmeden oyunu gerçekleştirmemiz gerekecek" diyen Halilhodziç, "Yani duygusal anlamda değil de daha fazla beynimizi ve mantalitemizi kullanarak maça odaklanmamız gerekecek. Oyuncularıma Fenerbahçe nin 'F' sinden bahsettiğimde radar gibi gözleri açılıyor" ifadesini kullandı.

Bu tarz maçlar için yeterince tecrübeli olduğunu vurgulayan Halilhodzic, hoca olarak bir haftadan beri gece gündüz galibiyet için takımı hazırladığını kaydetti.

KALECİ ONUR'A YÖNELİK ELEŞTİRİLER
Kaleci Onur'a yönelik bazı basın yayın organlarında eleştiriler yapıldığını dün öğrendiğine dikkati çeken Halilhodzic, "Onur, İstanbul basını tarafından eleştirilmiş. Gerçek hayatta insanın ne söylediği değil, kimin söylediği önemlidir. Bazen bazı insanlar çok konuşur ama boş konuşur. Onur'la görüştüm ve konuştum. Onur'a tam desteğim ve güvenim var. Çok iyi iki maç çıkarttı. Üçüncü maçta hatalı Onur değil. Türkiye için 3-0 iyi bir sonuç. Aslında Onur olmasaydı 3-0 değil, 6-0 olabilirdi. Danimarka maçını hatırlatayım size, orada Onur kurtardı maçı" diye konuştu.

Halilhodziç, 4 maçtır gol yemediklerini belirterek, "Umarım Fenerbahçe karşısında da bu formunda olur. Onur, üstün bir performans sergiliyor, ben oyuncuma güveniyorum ve destek veriyorum. Desteğim sonsuz" dedi.

SADIKLAR: "20 BİN SEYİRCİ BEKLİYORUZ"
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Köksal Sadıklar da, Fenerbahçe maçında taraftarların desteğine çok ihtiyaç duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Şu ana kadar 25 bin civarı Passolig kartı aldı taraftarlarımız. Bunların en az 20 bininin maça gelmesini bekliyoruz. Böylelikle stadımızın çok büyük bir bölümü dolacak ve Fenerbahçe karşısında 12'nci adamımızın desteğini tamamen arkamıza alacağız. Taraftarlarımız bu maçta sadece takımı destekleyecekler. 90 dakika sonunda da futbolcularımızın onlara güzel bir galibiyet armağan edeceğine inanıyoruz."

TRABZONSPOR'DAN TARAFTARLARA SAĞDUYU ÇAĞRISI nbsp;

Trabzonspor kulübünden Fenerbahçe ile oynanacak müsabaka öncesi taraftarlara yönelik bir duyuru yapıldı. Kulübün internet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

"TFF ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır. nbsp;Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."

'GEREKEN DERSİ SAHADA VERMELİYİZ'
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Fenerbahçe maçından 3 puan beklediklerini ve alacaklarına inandıklarını söyledi.
Güney, Trabzonspor'un gerilimlerden her zaman zarar gördüğünü, gerçek taraftarın da takıma zarar vermeyen taraftar olduğunu belirtti. Geçen sezon Fenerbahçe ile oynanılan maçta çıkan olayların kulübe ne kadar zarar verdiğine herkesin şahit olduğunu ifade eden Güney, gerilimlerden beslenenlerin olduğunu, taraftarların da bu oyuna gelmemesi gerektiğini anlattı.

"2010-2011 sezonu bu olayları tetikliyor" diyen Güney "Bizim yönetim bütün camia olarak hep beraber bunun hukuksal manada peşini bırakmamız mümkün değil. Biz sahada gereken dersleri vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Herkesin futbola konsantre olması gerektiğini vurgulayan Güney, "Taraftarlarımız, stadı doldurup 90 dakika takımını desteklemeli. Bu başarılarda onların da emeği olmasını istiyoruz. Biz diyoruz ki Trabzonspor'un gerçek sahibi taraftarıdır. Bu sahipliği göstermeleri lazım. Zarar vermek istemiyorlar, ya da amaçları o değil ama neticede olumsuz hareketlerde takım zarar görüyor. Bunun bilincinde olmaları lazım" dedi.

- "Ölüm kalım maçı değil"
Taraftarların Fenerbahçe maçında stadı doldurmalarını isteyen Güney, şöyle devam etti: nbsp;"Onlardan 90 dakika boyunca Trabzonspor'a zarar verecek eylemlerden kaçınıp tam destek istiyoruz. Tezahüratlarla takımı motive etsinler. Maçın sonucunu beklemelerini istiyoruz. Bu maça bir ölüm kalım maçı olarak bakmamak lazım. Trabzonspor'un sadece Fenerbahçe maçı değil, bütün maçları önemlidir. Biz küçük takım değiliz ki bir maç önemli, diğerleri önemsiz olsun. Bu maç da öyle. Tabi ki bir derbi maçı ve sezonun başında olması nedeniyle bundan sonraki haftalarda moral motivasyon etkisi nedeniyle önemli."

- "3 puan bekliyoruz"

Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular olarak maçın bilincinde olduklarını kaydeden Güney, şunları söyledi: "Fenerbahçe maçından 3 puan bekliyoruz ve alacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız, bize sadece tezahüratlarla destek olsunlar. Tabi ki bir derbi maçı olması, ezeli rakibi olmamız nedeniyle önemli bir maç. Stadı doldursunlar, 90 dakika boyunca fair-play kuralları çerçevesi içinde takımı desteklesinler. Hiç susmamalarını sahaya yabancı cisim atmamalarını bekliyoruz."

Futbolun güzelliğine gölge düşürecek davranışlar istemediklerini sözlerine ekleyen Güney, "Bu maçı kazanmayı hep beraber taraftarımızla başaralım. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk ve bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. 3 kulvarda hedefimiz var hep beraber yürüyelim. Biz diyoruz ki sen yoksan biz 1 eksiğiz. O yüzden biz onların eksikliğini istemiyoruz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...