Üst geçit faciasını böyle anlattı

/ Kaynak: İHA
Üst geçit faciasını böyle anlattı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Avcılar'da meydana gelen üst geçit faciasından yaralı kurtulan kazazede Şenol Zerey, dehşet anını anlattı.

Avcılar'da damperi açık tankerin üst geçite çarpması soncu yıkılan köprüden düşen 2 kişiden biri olan Şenol Zerey (27), dehşet anının anlattı. Yaşadığı olay sonra günlerce yoğun bakımda kalan Zerey, "Görüntüleri birazını izledim. Gerçi hepsini bana göstermiyorlar. Köprü yıkılırken sadece düşme anımızı gördüm o kadar. Ne hissedebilir ki insan sonuçta? Orada düştüğüm anda hayatımın son dakikaları gibi geldi çünkü kolay bir şey değil. Düşerken dedim herhalde bu benim son günüm" ifadelerini kullandı.


"TANKER İLK ÖNCE TRAFİK LEVHALARINA ÇARPTI"
Tankerin damperinin açık geldiğini söyleyen Zerey, "Ben gördüm tankeri, damperi açık geliyordu, hızlı geliyordu. İlk önce trafik levhalarına çarptı. Arada bir saniye falan sonra köprü çarptı. Zaten benim kaçma şansım yoktu. Köprünün tam ortasındaydım ben. Ben tankeri gördükten sonra 2 adım atabildim. Görüntülerde belki de belli oluyordur. Zaten hızlandım ama bana verdiği mesafe fazla olmadığı için kaçamadım. Ben düştükten sonra köprünün altında kalmayayım diye uğraştım. Düştüğümü anı hatırlıyorum. Köprünün hemen karşı tarafında çalışıyorum. İş yerinden falan arkadaşlarım vardı başımda. Ben yerdeyim. Kolum kalmıştı. Beni kaldırın falan demeye çalışıyorum ama sesim çıkmıyor. Arkadaşlarım sağ olsunlar şans eseri oradan bir ambulans geçiyormuş herhalde, beni almışlar. Oradan sonrasını hatırlamıyorum. Sesleniyorlardı bana" diye konuştu.


"AMELİYATTAN SONRA UYUYAMIYORUM"
Metrobüsün kaza sırasında orada olmamasını büyük 'bir şans olarak' yorumlayan Zerey, "Çok büyük bir faciadan dönüldü. Allah korudu yine de. Buna sevinilmez belki ama ben seviniyorum yine de. Bir metrobüs orada olsaydı, Allah korusun birçok ailenin ocağı sönebilirdi. Bir sevindirici tarafı o diye görüyorum. Benim çalıştığım yerdeki arkadaşlarım beni orada görmüşler. Köprü düşmesi sonrası sese çıktıkları için. Ambulası görüyorlar, apar topar beni ambulans bindirip gönderiyorlar. Yanımdaki vatandaşı hatırlamıyorum. O beni hatırlıyormuş ama ben onu hatırlamıyorum. Onun da durumu benimle hemen hemen aynı ama bir gözünün kör olması ihtimali varmış. Yaklaşık 4-5 gün yoğun bakımda kaldım. Sağ kolumda iki kırık, dirseğimde bir çatlak var, sol bileğimde bir kırık. Kalça kemiğimde kırık var. Yüz kemiklerimde kırıklarım var. Yüz ameliyatımdan sonra doğru düzgün uyku uyuyamıyorum, çok zorluyor beni. Daha iyiyim artık Allah'a şükürler olsun" ifadelerini kullandı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...